Antena 3 CNN Timp liber Film Top 10 cele mai romantice filme de Crăciun, pe care să le vizionezi alături de persoana iubită

Top 10 cele mai romantice filme de Crăciun, pe care să le vizionezi alături de persoana iubită

Cel mai frumos sentiment simțit vreodată a fost, este și va fi iubirea. Şi cum Crăciunul bate la uşă, iar emoţia şi spiritul sărbătorilor de iarnă ne învăluie pe fiecare dintre noi, de la mic la mare, ţi-am pregătit o listă cu top 10 cele mai romantice şi pasionale filme pe care le poţi viziona alături de persoana iubită.

Top 10 cele mai romantice filme de Crăciun, pe care să le vizionezi alături de persoana iubită
Sursa foto: Pixabay.com | Jill Wellington
de Ioana Dobre    |    08 Dec 2021   •   12:15

Iubirea este cel mai frumos sentiment care poate exista pe pământ. Datorită iubirii se pot întâmpla miracole, suntem mai frumoşi, mai buni, devenim familii şi părinţi.

Adesea, cei care formează un cuplu ajung să nu mai aprecieze timpul pe care îl au împreună, iar de cele mai multe ori de vină este oboseala şi stresul pe care oricare dintre cei doi parteneri îl poate simţi la un moment dat. Orice cuplu ar trebui să soarbă din plin fiecare moment petrecut împreună, indiferent de cât de dificilă este o anumită perioadă din viaţa fiecăruia.

Luna decembrie este o ocazie grozavă de a petrece cât mai mult timp alături de partener, mai ales că este şi o perioadă a concediilor. Şi pentru că vremea rece de afară te face să îți dorești să rămâi în confortul și căldură casei tale, nu ar fi rău să vizionezi cele mai romantice filme de Crăciun, alături de persoană iubita.

Ca să destinzi puţin atmosfera şi să-ţi surprinzi plăcut partenerul, aprinde şi nişte lumânări şi beţişoare parfumate. Pentru un plus de romantism, poţi chiar să întinzi mai multe pilote pe jos, astfel încât să vă ghemuiţi unul în braţele celuilalt în timp ce vă uitaţi la scene romantice.

Ce poate fi mai plăcut decât să petreci serile friguroase de iarnă alături de persoana iubită, o ceașcă de ciocolată caldă şi multe filme romantice, care să aducă o atmosfera de poveste şi sărbătoare? Aşa că, iată top 10 cele mai romantice filme de Crăciun, pe care să le vizionezi alături de persoana iubită. Pe lângă ciocolata caldă, nu uita şi de nişte popcorn. 

1. The Holiday

Două femei, Amanda şi Iris, plictisite de viata lor, se întâlnesc pe internet şi decid să facă schimb de case pentru perioada sărbătorilor. Una locuieşte în Statele Unite, iar cealaltă în Anglia. Schimbarea e suficientă ca să le dea viaţa peste cap. Cele două protagoniste întâlnesc fiecare câte un bărbat. Rolurile celor doi pretendenţi sunt interpretate de Jude Law şi Jack Black.

2. Love Actually

Love Actually este un film de comedie romantică cu tematică de Crăciun. Povestea începe cu cinci săptămâni înainte de Crăciun și este jucată într-o numărătoare inversă săptămânală până la vacanță. Filmul urmăreşte viaţa a opt cupluri foarte diferite. Evenimentele se petrec în Londra, în perioada Crăciunului și sunt spuse și filmate cu mult umor și romantism.

3. The shop around the corner

Magazinul de după colț este un film de Crăciun american de comedie romantic, din 1940, regizat de Ernst Lubitsch. Filmul prezintă doi angajați de la un magazin de cadouri care abia se pot suporta unul pe altul, fără să își dă seama că au o poveste de dragoste prin corespondența anonimă.

4. Remember the night

Remember the Night este o comedie dramă cu Barbara Stanwyck și Fred MacMurray. Stanwyck joacă rolul unei tinere care este prinsă furând din magazin chiar înainte de Crăciun. MacMurray joacă rolul procurorului care îi aranjează cauțiunea și îi oferă o plimbare înapoi acasă pentru a-și vedea familia în perioada sărbătorilor.

5. The bishop's wife

Filmul spune povestea unui episcop (Niven), care se roagă pentru ajutor pentru a obține finanțare pentru construirea unei catedrale. Un înger (Grant) răspunde rugăciunii și începe să-şi croiască drum în viața episcopului. Îngerul nu pare însă deosebit de interesat de catedrală, în schimb, își concentrează atenția asupra soției neglijate ale episcopului.

6. Holiday affair

Funcționarul Steve Mason (Robert Mitchum) o prinde pe frumoasa Connie Ennis (Janet Leigh) când fură din magazin, în timpul goanei aglomerate de Crăciun. Când descoperă că Ennis este văduvă și mamă singură, Mason nu se poate hotărî să o predea. Superiorul lui ia seama și îl concediază pe loc. Mason se împrietenește cu Connie și fiul ei tânăr, Timmy (Gordon Gebert).

7. A christmas love story

Kristin Chenoweth, câștigătoare a premiului Tony, joacă rolul unui director de cor de tineri care trebuie să scrie un cântec important pentru un spectacol din Ajunul Crăciunului. Ea este distrasă de la sarcina ei când un băiat cu o voce de aur se alătură corului ei, ceea ce vine ca o surpriză pentru tatăl său văduv, interpretat de Scott Wolf.

8. A christmas prince

Crăciunul vine mai devreme pentru o tânără jurnalistă care aspiră la această carieră. Când este trimisă în străinătate pentru a obține informații despre un prinț atrăgător care este gata să devină rege, aceasta se îndrăgosteşte de tânărul prinţ.

9. A castle for christmas

Povestea o urmărește pe autoarea americană de succes Sophie Brown, care călătorește în Scoţia pentru a scăpa de scandalul ultimei sale cărți. Ea vizitează satul natal al bunicului ei, care a lucrat ca îngrijitor la moșia unui castel din apropiere. Pe când se află acolo, ea ajunge să se îndrăgostească de castel, Dun Dunbar, dar trebuie să se confrunte și cu ducele prost temperat care îl deține.

10. Serendipity

În timpul sezonului de cumpărături pentru Crăciun din New York, Jonathan Trager (John Cusack) se întâlnește cu Sara Thomas (Kate Beckinsale) și amândoi încearcă să cumpere aceeași pereche de mănuși negre. Cei doi imediat simt o atracție irezistibilă unul față de celălalt, deși fiecare este implicat într-o altă relație sentimentală.

×
Subiecte în articol: Crăciun film cuplu
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close