Antena 3 Timp liber Fun Interviu de tot râsul: Un turist este scuipat de o capră ibex după ce îi cere o părere despre guvernul Zapatero (VIDEO)

Interviu de tot râsul: Un turist este scuipat de o capră ibex după ce îi cere o părere despre guvernul Zapatero (VIDEO)

17 Iul 2010   •   14:19
Interviu de tot râsul: Un turist este scuipat de o capră ibex după ce îi cere o părere despre guvernul Zapatero (VIDEO)Un spaniol, aflat în vizită la o grădină zoologică, nu prea avea cu cine să discute politică. Aşa că s-a orientat spre un interlocutor mai mult decât neobişnuit: o capră ibex. Spaniolul s-a dus către ţarcul animalului încornorat şi a pornit un interviu în toată regula.

?Ce credeţi despre guvernul Zapatero??, a fost prima întrebare pe care jurnalistul de ocazie a adresat-o caprei. Nici bine nu a terminat de pus întrebarea că animalul s-a pus pe scuipat, pe fornăit şi pe urlat. Pesemne că măsurile de austeritate luate în ultima vreme de guvernul spaniol au stârnit nemulţumirea şi în rândul necuvântătoarelor iberice.

Urmăriţi imaginile de mai jos pentru a vedea cum a decurs ineditul interviu.Foto: VideoNews

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close