Antena 3 CNN Timp liber Fun Radu Mazăre pozează în căpitanul Jack Sparrow pentru o revistă

Radu Mazăre pozează în căpitanul Jack Sparrow pentru o revistă

Radu Mazăre pozează în căpitanul Jack Sparrow pentru o revistă
Sursa foto: Foto: Videonews
10 Iun 2011   •   22:08

Omul care n-a ezitat să pozeze în James Bond, în gangster sau în ofiţer nazist, pozează, mai nou, în pirat. Radu Mazăre, căci despre el e vorba, va apărea, într-o revistă glossy, în rolul lui Jack Sparrow, binecunoscutul pirat interpretat de Johnny Depp.

La malul lacului Siutghiol, regizorul shootingului a încercat să recreeze, cât mai fidel, decorurile din filmul Piraţii din Caraibe 4. Radu Mazăre şi-a rolul foarte în serios.

Partenera lui Mazăre, cântăreaţa Lavinia Pârva, a fost puţin mai reţinută. În zgomot de bliţuri, până la urmă, cei doi au pornit spre larg.

Ca să-l întruchipeze pe celebrul Jack Sparrow, primarul Radu Mazăre a avut nevoie de o oră de machiaj. A purtat inclusiv extensii, ca să semene cât mai mult cu glumeţul pirat.

Costumul pe care l-a purtat în pictorial este identic cu cel îmbrăcat de Johny Depp în a patra parte a super-producţiei Piraţii din Caraibe, În Ape Tulburi. Nonconformist cum îl ştim, primarul a venit la şedinţa foto la volanul jeep-ului său army, decapotabil, costumat în Jack Sparrow.

 


 

×
Subiecte în articol: Radu Mazare mazare
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close