A luat o fată în Uber și când a auzit unde vrea să meargă, i-a stat inima în loc! ”Când m-a văzut a luat-o la fugă!”

30 Mar 2017   •   13:12
A luat o fată în Uber și când a auzit unde vrea să meargă, i-a stat inima în loc! ”Când m-a văzut a luat-o la fugă!” Galerie foto (2) pinterest.com

Să fii șofer Uber nu este atât de simplu, arată un articol elitedaily.com. Îți poți imagina toți pasagerii beți pe care trebuie să îi duci de-a lungul unei nopți. Te poți gândi la cursele pe care le faci cu persoanele nepoliticoase care au impresia că sunt asistenții tăi personali sau mai rău, aceia care îți tratează mașina ca fiind propriul lor coș de gunoi. Toate acestea te fac să stai departe de viața de șofer. 
Crezi sau nu, există experiențe mai groaznice la care te poți supune dacă ești șofer pentru populara aplicație de " împărțire a călătoriei". Te poți convinge după relatarea făcută de Msixelaa, utilizator twitter. A devenit virală după ce prin intermediul unui live pe twitter a spus o poveste terifiantă despre cum și-a prins iubitul înșelând-o, când a realizat că îi conducea amanta către apartamentul lui.  ”Odată ce am preluat comanda, fata a început să îmi spună că este aici în vizită și e foarte nerăbdătoare să-și vadă iubitul pentru prima dată. După ce am văzut adresa și numărul apartamentului mi-am dat seama că este vorba de iubitul meu, care îmi spusese că este într-o vizită la mama lui. O aștepta chiar în fața mașinii pentru a o ajuta cu bagajele. Când m-a văzut a luat-o la fugă”, a declarat Msixelaa.

 

Parteneri
x close