Antena 3 CNN Timp liber Premieră în România! Se deschide primul loc în care poți să-ți verși furia. Cât va costa un bilet

Premieră în România! Se deschide primul loc în care poți să-ți verși furia. Cât va costa un bilet

Premieră în România! Se deschide primul loc în care poți să-ți verși furia. Cât va costa un bilet
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
24 Apr 2018   •   17:47

Primul anger room din România va fi deschis la București. Acest concept propune o metodă eficientă, ieftină și fun de a scăpa de stress fără consecințe și regrete. Este un loc în care clienții vin să spargă obiecte într-un mediu controlat pentru sume pornind de la 50 de lei.

Break Room București propune într-o hală industrială, 3 spatii delimitate, unde clienții pot sparge  mai multe categorii de obiecte: electronice mari și mici, obiecte bucătarie, baie, sticlă, ceramică sau porțelan, scrie doctorulzilei.ro. 

Clienții au la dispoziție trei tipuri de “arme”, la alegere (bâtă de baseball, baros, rangă) și pachete de obiecte de spart special gândite pentru distracție și eliberare. Pachetele încep de la 50 de lei (BYOB – “bring your own breakable”, pachet în care se acceptă doar obiecte nepericuloase, care pot fi cărate de client până la hală, fără ajutor) și ajung la 80 de lei sau 150 pentru două persoane în care sunt incluse: 12 obiecte mici, 3 medii, 1 electronic mare, obiect de distrugere la alegere (bâtă de baseball, ranga, baros), echipament de protecție (halat, ochelari, mănuși).

×
Subiecte în articol: premiera bilet clienti arme stres
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close