Antena 3 CNN Actualitate Fiul lui Adamescu acuză o ”eroare judiciară programată” după condamnarea afaceristului

Fiul lui Adamescu acuză o ”eroare judiciară programată” după condamnarea afaceristului

Fiul lui Adamescu acuză o ”eroare judiciară programată” după condamnarea afaceristului
Sursa foto: Foto: Agerpres
28 Mai 2016   •   20:37

Alexander Adamescu a reacţionat la condamnarea definitivă a tatălui său, Dan Adamescu, în dosarul în care este acuzat că a plătit mai mulţi judecători de la Tribunalul Bucureşti pentru a obţine o serie de decizii favorabile firmelor sale. Inculpat pentru aceleaşi fapte, Adamescu jr. susţine că tatăl său este nevinovat, acuzând „o imensă eroare judiciară programată”.

Omul de afaceri Dan Adamescu a fost condamnat, vineri, de instanţa supremă, la patru ani şi patru luni de închisoare cu executare, pentru mituirea mai multor judecători. Fiul său, inculpat pentru aceleaşi fapte şi care refuză să se prezinte în faţa anchetatorilor, a sărit în apărarea tatăui său, acuzând inechitatea procesului, scrie adevarul.ro.

Într-un comunicat de presă, Alexander Adamescu afirmat că „procesul este o imensă eroare judiciară programată”. Acesta spune că inclusiv 19 parlamentari europeni şi-au exprimat public indignarea şi îngrijorarea faţă de acest proces pe care l-au etichetat inechitabil. În plus, pretinde fiul mogulului, „show-ul mediatic de astăzi nu face decât să confirme acţiunea de linşaj public la care suntem fost supuşi eu şi tatăl meu”.

Alexander Adamescu atrage atenţia că statul român a ales fie să ignore, fie să bagatelizeze problemele de sănătate ale tatălui său, pentru a cărui viaţa se teme.

×
Subiecte în articol: dan adamescu
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close