x close

Fii alături de noi!

Guvernul ar putea discuta marţi o ordonanţă de modificare a cazierului judiciar

de D.G.   •   18 Ian 2016   •   21:03
Guvernul ar putea discuta marţi o ordonanţă de modificare a cazierului judiciar 817
foto: gov.ro
Guvernul ar putea discuta, în şedinţa de marţi, normele metodologice de aplicare a legii privind acordarea tichetelor sociale copiilor din familiile defavorizate pentru stimularea participării în învăţământul preşcolar şi a legii 122/2006 privind azilul în România, precum şi o ordonanţă de modificare a cazierului judiciar, informează Executivul într-un comunicat remis Agerpres.

Potrivit sursei citate, pe ordinea de zi a şedinţei de marţi s-ar putea afla şi un memorandum privind Revizuirea Planului Strategic pentru reforma în domeniul asistenţei sociale, cuprins în Memorandumul privind reforma în domeniul asistenţei sociale pentru perioada 2011 - 2013 aprobat de Guvern în data de 3 martie 2011.

Alte acte normative aflate pe agenda şedinţei Executivului de marţi sunt: o ordonanţă pentru modificarea Legii 206/2004 privind buna conduită în cercetarea ştiinţifică, dezvoltarea tehnologică şi inovare, precum şi un proiect de hotărâre pentru modificarea şi completarea HG 595/2009 pentru aplicarea Legii 490/2004 privind stimularea financiară a personalului care gestionează fonduri comunitare.

Guvernul ar mai putea discuta şi un proiect de hotărâre pentru aprobarea Amendamentului nr. 6 convenit între Guvernul României şi Banca Europeană de Investiţii, prin scrisoarea semnată la Luxemburg la 21 septembrie 2015 şi la Bucureşti la 1 octombrie 2015, la Contractul de finanţare dintre România şi Banca Europeană de Investiţii destinat finanţării proiectului privind reabilitarea sectorului sanitar, semnat la Bucureşti la 28 februarie 2005.
În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Andreea Marin, la un pas de tragedie în trafic

Andreea Marin a fost la un pas de tragedie. Vedeta a fost atacata de 3 caini, chiar pe strada pe care locuieste. Zana sustine ca a fost atacata de 3 dulai in timp ce se plimba cu bicicleta, potrivit...

01 Iul 2016  •  18:54

sati