Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Fosta soție a lui Condrea: Fetița mi-a spus: ”De miercuri nu l-am mai văzut pe tati”

Fosta soție a lui Condrea: Fetița mi-a spus: ”De miercuri nu l-am mai văzut pe tati”

Fosta soție a lui Condrea: Fetița mi-a spus: ”De miercuri nu l-am mai văzut pe tati”
de M.Z.    |    26 Mai 2016   •   22:49

Fosta soție a lui Dan Condrea, Laura Georgescu, a spus joi, la Antena 3, că fiica sa i-a spus că nu și-a mai văzut tatăl încă de miercuri, iar în momentul accidentului patronului Hexi, copilul nu mai era la ea acasă.

”Fata mi-a spus că de miercuri nu mai știa nimic de tatăl ei, iar eu am presupus că era în arest. Ea a întrebat de el, dar nici bona, nici Uliana Ochinciuc nu i-au spus unde este”, a spus fosta soție a lui Dan Condrea, Laura Georgescu, joi, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

De asemenea, femeia susține că fetița nu era la ea în momentul accidentului patronului Hexi, astfel că Dan Condrea nu se ducea să ia copilul, în acea seară, în care a murit, așa cum s-a spus până acum.

”Copilul plecase de la mine cu șoferul”, a spus fosta soție a lui Dan Condrea, Laura Georgescu.

Laura Georgescu a mai menționat că, de câte ori Condrea se ducea la ea să ia copilul, trecea și pe la laboratorul său Unilab, care era în drum spre femeie.

”De regulă duminica, la 20-21, venea să ia fetița de la mine”, a spus fost soție a lui Dan Condrea.

Laura Georgescu a spus că ea și fostul patron Hexi Pharma au fost împreună timp de circa 15 ani, din 1994 și până în februarie 2009, atunci când s-a pronunțat divorțul.

Citiți și Probe din mașina distrusă a lui Condrea, uitate de anchetatori la locul accidentului. Ce au găsit acolo jurnaliștii Antena 3

Ne-a mințit Guvernul cu testele dezinfectanților diluați? ICECHIM ar fi refuzat să facă analizele Hexi, ca să nu-și păteze imaginea

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminică seară într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

Ne-a mințit Guvernul cu testele dezinfectanților diluați? ICECHIM ar fi refuzat să facă analizele Hexi, ca să nu-și păteze imaginea

Cazul Hexi - primele NECONCORDANȚE: Poliția a declarat o vârstă diferită a șoferului mort față de vârsta lui Condrea

Citiți și: Mașina lui Dan Condrea a fost ridicată în timp record de polițiști. Jurnaliștii, împiedicați să se apropie de locul tragediei

Primele imagini de la locul accidentului lui Dan Condrea

×
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close