Antena 3 CNN Externe Dezvăluiri INCREDIBILE despre închisorile CIA din România. Ce făcea organizatorul atentatelor de la 11 Septembrie în celula sa

Dezvăluiri INCREDIBILE despre închisorile CIA din România. Ce făcea organizatorul atentatelor de la 11 Septembrie în celula sa

Dezvăluiri INCREDIBILE despre închisorile CIA din România. Ce făcea organizatorul atentatelor de la 11 Septembrie în celula sa
de O.P.    |    12 Iul 2013   •   08:43

Iniţial s-a negat cu vehemenţă existenţa unor astfel de închisori pe teritoriul ţării noastre, însă lucrurile s-au mai domolit puţin după ce în presă au apărut dovezi de netăgăduit despre prezenţa acestor locuri.

Potrivit Washington Post chiar organizatorul atentatelor de la 11 Septembrie, Khalid Sheikh Mohammed a fost închis în România. Despre el se cunoaşte faptul că i-a fost permis să realizeze schiţa unui aspirator, pentru a-l ajuta să îşi menţină sănătatea psihică.

"Nu ne doream să înnebunească", a declarat un oficial CIA pentru Associated Press. Acest subiect a ieşit la iveală pentru că respectivele centre de detenţie au fost închise.

Pentru a obţine informaţii de la organizatorul atentatelor, oficialii CIA apelau la modalităţi şocante de interogare, menite să ducă la dislocarea psihologică a deţinuţilor.

Imediat ce au obţinut acele informaţii, agenţia a fost nevoită să repare într-un fel sau altul acest prejudiciu produs în psihicul deţinutului.


×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close