Antena 3 CNN Politică Anunţul important făcut de Mircea Diaconu. Ce planuri de viitor are actorul

Anunţul important făcut de Mircea Diaconu. Ce planuri de viitor are actorul

Anunţul important făcut de Mircea Diaconu. Ce planuri de viitor are actorul
Sursa foto: Foto: Agerpres
06 Noi 2012   •   11:20
Mircea Diaconu, actor şi senator PNL, a declarat, marţi, că se retrage din viaţa politică şi că revine la statutul lui de cetăţean simplu, precum şi la maşina lui de suflet, un ARO 10. Actorul a precizat că în cinci zile începe un film - "Cu buletinul la Paris" - în care va avea rolul principal.

Mircea Diaconu s-a prezentat marţi dimineaţă la sediul Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţiei. El este cercetat pentru conflict de interese.

"S-ar putea odată să nu mai ies. Mai sunt trei zile senator, iar în rest am decis să nu mai candidez şi m-am retras din viaţa asta politică imediată. Asta pentru că mi-am ales singur demnitatea cea mai importantă, aia de cetăţean", a declarat Diaconu, citat de Mediafax.

Întrebat dacă are să-şi reproşeze ceva, Diaconu a declarat că datoria sa de "simplu cetăţean" este să se supună autorităţilor. "Dacă, de exemplu, un poliţist pe stradă mă opreşte şi-mi cere buletinul, îi dau buletinul", a arătat Diaconu.

Mircea Diaconu a mai precizaturmează să înceapă să lucreze la un film în care ar avea rolul principal pe care l-a catalogat ca fiind "un film de excepţie".

"Peste cinci zile încep un film excepţional, care este mai bun decât un mandat întreg. Am un rol excepţional, se numeşte “Cu buletinul la Paris”. Joc personajul principal, un amărât din zilele noastre, iar scenariul este foarte bun", a adăugat Mircea Diaconu (care a jucat în rolul principal în filmul “Buletin de Bucureşti”, realizat în 1983-n.r.).
 


×
Subiecte în articol: Mircea Diaconu senator PDL
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close