Antena 3 CNN Politică Dan Voiculescu: Mă bucur că declaraţiile mele 'neruşinate' au readus bunul simţ în USL

Dan Voiculescu: Mă bucur că declaraţiile mele 'neruşinate' au readus bunul simţ în USL

Dan Voiculescu: Mă bucur că declaraţiile mele 'neruşinate' au readus bunul simţ în USL
Sursa foto: Foto: Agerpres
17 Noi 2013   •   14:56
Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, îi răspunde liderului PNL Crin Antonescu, care îi catalogase declaraţiile privind apropierea PNL de Traian Băsescu drept "neruşinate" şi menţionase că liberalii rămân adversarii şefului statului, că se bucură că spusele sale au readus bunul simţ în USL.
"După ce ieri am sancţionat public frivolitatea unor colegi din USL care, în ultima vreme, intraseră într-un joc al seducţiei cu Traian Băsescu, Crin Antonescu a declarat că 'PNL a fost adversarul permanent şi radical şi va rămâne adversarul lui Traian Băsescu, al sistemului politic al lui Traian Băsescu până când acest sistem va fi eliminat", scrie Dan Voiculescu pe blogul personal.
El precizează că se bucură de faptul că declaraţiile sale, care au fost catalogate de Antonescu drept "neruşinate", au au readus bunul simţ în USL.
"Ţinând seama că, în urmă cu doar câteva zile, domnul Antonescu răspundea bezelelor pe care i le trimitea Traian Băsescu spunând că 'în politică nu spui niciodată niciodată', vreau să remarc şi să salut repoziţionarea fermă a preşedintelui PNL de ieri seară. Fermitatea este extrem de necesară şi mă bucur că declaraţiile mele, chiar aşa, 'neruşinate', au readus bunul simţ în USL", mai afirmă Voiculescu.
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că PSD nu poate da şeful statului dacă se rupe de PNL, iar un candidat de dreapta, inclusiv Crin Antonescu, va fi susţinut în turul 2 de toată dreapta şi este de preferat "unui plagiator", precizând că personal îl va învăţa pe liberal ce are făcut.
Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a declarat, sâmbătă, la şedinţa Consiliului Naţional al partidului, că PSD se consolidează, pentru rezultate bune în 2014, iar PNL are acţiuni frivole faţă de parteneri şi reacţii cel puţin imorale faţă de social-democraţi şi încearcă se să împrietenească cu Traian Băsescu.
"PSD se consolidează, PSD se pregăteşte pentru a avea rezultate maxime anul viitor, când sunt două rânduri de alegeri, europarlamnetare şi prezidenţiale. E normal să se pregătească, ca orice partid politic. PNL încearcă, nu de puţine ori având acţiuni frivole vizavi de partenerii noştri din USL, PNL ne-a jignit şi pe noi de câteva ori, reacţii cel puţin imorale vizavi de PSD, încearcă să zâmbească, să se împrietenească cu preşedintele Traian Băsescu şi cu PDL", a afirmat Dan Voiculescu.
Antonescu a declarat, sâmbătă, că declaraţia preşedintelui fondator al PC, Dan Voiculescu, privitoare la apropierea PNL de Traian Băsescu este una "profund neruşinată".

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close