Antena 3 CNN Politică Laszlo Tokes: M-am săturat să fiu ţapul ispăşitor al conflictului Băsescu - Ponta

Laszlo Tokes: M-am săturat să fiu ţapul ispăşitor al conflictului Băsescu - Ponta

Laszlo Tokes: M-am săturat să fiu ţapul ispăşitor al conflictului Băsescu - Ponta
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Aug 2013   •   13:48
Europarlamentarul Laszlo Tokes sustine ca s-a saturat sa fie tapul ispasitor al conflictului dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta.
 
"Nu este important daca imi vor lua medalia, nu pentru recunostinta am iesit eu in 1989 impotriva lui Ceausescu", a comentat Tokes pentru Magyar Hirlap solicitarea premierului roman de a i se retrage medalia Steaua Romaniei.
 
"Politicieni post comunisti calca cu picioarele pline de noroi cea mai inalta distinctie a statului roman, care nu este acordata de o persoana sau alta, ci de presedintele statului in numele poporului roman", a continuat Tokes, potrivit ziare.com.
 
"Victor Ponta liciteaza pe terenul nationalist al presedintelui Basescu. Il provoaca pe acesta pentru desemnarea 'celui mai mare roman' si m-au gasit pe mine tap ispasitor. Atacandu-l pe fostul pastor al Timisoarei, Ponta umileste poporul maghiar si pe toti cei care l-au sustinut pe acesta", a incheiat presedintele Consiliului National al Maghiarilor din Transilvania (CNMT).
 

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close