Antena 3 CNN Politică Primarul din Râmnicu Vâlcea care este acuzat că a luat mită, denunțat de ”regele asfaltului” din Banat?

Primarul din Râmnicu Vâlcea care este acuzat că a luat mită, denunțat de ”regele asfaltului” din Banat?

Primarul din Râmnicu Vâlcea care este acuzat că a luat mită, denunțat de ”regele asfaltului” din Banat?
25 Apr 2013   •   22:28
Primarul din Râmnicu Vâlcea, Emilian Frâncu, este acuzat că a luat 20.000 de euro mită pentru un contract. Şpaga ar fi fost mascată sub forma unei sponsorizări pentru televiziunea deţinută de primar.

Conform PRESSALERT.ro, mita ar fi venit de la o firmă de construcţii din oraşul de pe malurile Begăi, în timp ce surse demne de încredere au declarat pentru site-ul de investigații că denunţul ar fi fost formulat de “regele asfaltului” din Banat, Georgică Cornu.

Potrivit sursei citate, Georgică Cornu şi firma Confort SA sunt subiectul unei plângeri penale depuse de CNADNR la structura centrală a DNA după ce ce s-a descoperit că au fost facturate lucrări inexistente şi s-au plătit preţuri supraevaluate pentru lucrări efectuate, “tunul” dat fiind de peste 173 milioane lei.

Citește pe PressAlert.ro reacția lui Georgică Cornu la informaţia că el este denunţătorul primarului şpăgar de la Râmnicu Vâlcea.



×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close