Antena 3 CNN Actualitate Bercea Mondial, scandal la Curtea de Apel: Băsescu a vrut să nu mai vorbesc despre sacii de bani

Bercea Mondial, scandal la Curtea de Apel: Băsescu a vrut să nu mai vorbesc despre sacii de bani

Bercea Mondial, scandal la Curtea de Apel: Băsescu a vrut să nu mai vorbesc despre sacii de bani
23 Sep 2014   •   09:34

Bercea Mondial acuză autorităţile de abuzuri şi susţine că arestarea fiicei sale şi noul dosar de luare de mită sunt consecinţele unei înscenări.

Bercea a fost adus la Curtea de Apel Piteşti, unde a declarat că este hotărât să facă scandal în sala de judecată pe motiv că a vrut să depună o plângere împotriva supraveghetorului său, dar nu i s-a permis.

"Fac denunţ în sala de şedinţă, că procurorii nu sunt în stare. Avem o justiţie proastă în România", a spus Bercea Mondial, adăugând că nu a fost lăsat până acum să facă denunţ împotriva supraveghetorului său.

Magistraţii Curţii de Apel judecă azi contestaţia la mandatele de arestare emise pe numele Izaurei şi a lui Bercea Mondial. Ambii sunt acuzaţi de dare de mită.

Procurorii spun că Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, ar fi oferit 300 de euro unui gardian din Colibaşi care, în schimbul banilor, ar fi trebuit să-i ducă lui Bercea în celulă un telefon mobil.



×
Subiecte în articol: Bercea Mondial Izaura Anghel
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close