Antena 3 CNN Actualitate MAE: O echipă a Ambasadei de la Londra, în drum spre Southampton pentru a asista victimele accidentului

MAE: O echipă a Ambasadei de la Londra, în drum spre Southampton pentru a asista victimele accidentului

MAE: O echipă a Ambasadei de la Londra, în drum spre Southampton pentru a asista victimele accidentului
Sursa foto: Foto: clinicofchicago.com
24 Iul 2013   •   18:51

Ministerul Afacerilor Externe confirmă că trei cetăţeni români au fost grav răniţi în accidentul produs pe autostrada M3 din Mare Britanie, adăugând că o echipă a Ambasadei României la Londra e în drum spre spitalul din Southampton pentru a le acorda acestora asistenţă, informează Mediafax.

"Misiunea diplomatică a României la Londra a informat Centrala Ministerului Afacerilor Externe cu privire la producerea, în cursul zilei de astăzi,  24 iulie 2013, ora locală 9:48 AM, a unui accident de circulaţie, în  care au fost implicaţi 9 cetăţeni români, pe autostrada M3 între Londra şi Southampton, în zona Old Basing", precizează MAE.

Din informaţiile obţinute de Ambasada României de la autorităţile britanice a rezultat că un microbuz în care se aflau nouă cetăţeni români s-a răsturnat, ca urmare a exploziei unui pneu, trei persoane fiind grav rănite.
   
"Cetăţenii răniţi au fost transportaţi la Spitalul General din Southampton. O echipă a ambasadei este în drum spre spitalul unde se află internaţi cetăţenii români, pentru a acorda asistenţă şi protecţie consulară în limita competenţelor legale", menţionează MAE.
   
De asemenea, misiunea diplomatică a României este în legătură permanentă cu autorităţile din ţara de reşedinţă cu privire la acest accident şi urmăreşte în continuare situaţia în cauză, mai evidenţiază MAE.
   
Un microbuz în care se aflau nouă cetăţeni români s-a răsturnat pe o autostradă din Marea Britanie, trei persoane fiind grav rănite în accident, a relatat presa britanică.
   

×
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close