Știri Antena 3 CNN din 18 Ianuarie 2020

Știri Antena 3 CNN din 18 Ianuarie 2020. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume.

82 articole
  • Politică
    18 Ian, 23:42
    Eugen Teodorovici, fost ministru de finanţe şi fost preşedinte executiv al PSD, nu ezită să critice deciziile actualei conduceri a partidului.  Referindu-se la moţiunea de cenzură care urmează să fie depusă, el a afirmat că nu este împotriva ei, dar documentul trebuie justificat foarte bine pentru a-l semna. Teodorovici a criticat şi decizia PSD de convocare a unei sesiuni extraordinare a parlamentului pentru eliminarea pensiilor speciale.
    eugen teodorovici critic la adresa psd

    Eugen Teodorovici, critic la adresa PSD

  • Actualitate
    18 Ian, 23:00
    Poliţia Română va realiza până pe 31 decembrie 2020 Registrul naţional automatizat cu privire la persoanele care au comis infracţiuni sexuale, de exploatare a unor persoane sau asupra minorilor, peste 45.000 de astfel indivizi fiind deja înscrişi în evidenţele cazierului judiciar cu asemenea infracţiuni, transmite Agerpres.
    registrul pedofililor va fi gata pana la sfarsitul anului

    Registrul pedofililor va fi gata până la sfârşitul anului

Filtru articole


Resetează
  • Viață sănătoasă
    18 Ian, 21:17
    Aşa cum o indică şi numele, regimul hipocaloric promovează o alimentaţie săracă în calorii. O astfel de dietă reduce aportul energetic prin controlarea cantităţii de zahăruri şi grăsimi ingerate, cu scopul de a obliga corpul să consume din rezervele de grăsime.
    dieta hipocalorica iti reda sanatatea

    Dieta hipocalorică îți redă sănătatea

  • Politică
    18 Ian, 21:03
    Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, sâmbătă, cu ocazia aniversării a 30 de ani de existenţă a Uniunii, că aici, pe pământul natal, maghiarii trebuie să-şi păstreze identitatea naţională.
    kelemen hunor arata care sunt prioritatile udmr

    Kelemen Hunor arată care sunt prioritățile UDMR

  • Politică
    18 Ian, 20:45
    Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, a declarat, sâmbătă seara, într-o conferinţă de presă la Iaşi, că îşi doreşte organizarea de alegeri locale în două tururi, menţionând că premierul Ludovic Orban "a făcut un pas curajos" atunci când a anunţat că Guvernul îşi va asuma răspunderea în faţa Parlamentului pe acest subiect.
    dacian ciolos doreste cat mai multe angajari ale raspunderii din partea guvernului orban

    Dacian Cioloș dorește cât mai multe angajări ale răspunderii din partea Guvernului Orban

x close