Antena 3 CNN Politică Ponta: Dacă guvernul PNL prinde 1 septembrie, atunci va avea soarta guvernului Cioloș

Ponta: Dacă guvernul PNL prinde 1 septembrie, atunci va avea soarta guvernului Cioloș

Victor Ponta, președintele Pro România, a ironizat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă organizată la Timișoara, PNL și modul în care a ajuns să numească persoane în funcții publice după ce a ajuns la guvernare.

Ponta: Dacă guvernul PNL prinde 1 septembrie, atunci va avea soarta guvernului Cioloș
Sursa foto: sursă foto: Gov.ro
18 Ian 2020   •   22:20

Astfel, fostul premier a precizat că în cazul în care PNL nu va organiza alegeri anticipate, există șanse mari să aibă soarta fostului guvern Cioloș. Asta în condițiile în care există posibilitatea ca PNL să nu aibă de unde să aloce bani pentru plata salariilor profesorilor, a pensiilor sau pentru alocațiile mărite.

„Dacă nu fac alegeri anticipate, dacă-i prinde 1 septembrie la guvernare fără alegeri, că nu vor da banii nici la pensii, nici la salarii la profesori, nici alocațiile probabil, e foarte posibil să aibă soarta guvernului Cioloș. În 2016, prin ianuarie, domnul Cioloș era foarte popular, în decembrie, catastrofă totală. Probabil că asta se va întâmpla și cu guvernul Orban dacă nu fac alegeri anticipate. Cred că guvernul Orban ar fi trebuit să guverneze, să arate uite ce rău a fost guvernul Dăncilă, noi, guvernul PNL, suntem mult mai buni și sunt convins că oamenii în decembrie i-ar fi votat tot pe ei”, a declarat Victor Ponta.

 

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close