Antena 3 CNN Politică Fostul purtător de cuvânt al Guvernului Cioloş, candidatul PLUS la Primăria Iași

Fostul purtător de cuvânt al Guvernului Cioloş, candidatul PLUS la Primăria Iași

Fostul purtător de cuvânt al Guvernului Cioloş, Liviu Iolu, a fost desemnat candidatul PLUS la Primăria Iaşi, iar profesorul universitar şi politologul Daniel Şandru, pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi.

Fostul purtător de cuvânt al Guvernului Cioloş, candidatul PLUS la Primăria Iași
18 Ian 2020   •   23:12

Cei doi candidaţi din partea PLUS la Primăria Iaşi, respectiv Consiliul Judeţean Iaşi au fost prezentaţi de liderul formaţiunii politice Dacian Cioloş, sâmbătă seara, în cadrul unei conferinţe de presă.

"Cu Liviu Iolu am avut ocazia şi plăcerea să colaborez la Guvern, a fost purtător de cuvânt în perioada 2016-2017, după ce am terminat mandatul la Guvern, Liviu avea de ales să se întoarcă în presă cu competenţa pe care o câştigase la Guvern, dar a decis să rămână în continuare în proiectul civic şi apoi în proiectul politic pe care l-am lansat. Liviu nu e doar un om cu simţul responsabilităţii, dar e şi unul de echipă, un om care a hotărât să îşi dedice mai departe cariera interesului general. (...) Daniel Şandru, care este profesor universitar ieşean, am avut plăcerea să colaborez cu el la guvern. A fost secretar de stat la Cancelaria Guvernului şi s-a ocupat pe pregătirea proiectelor pentru Centenar. După terminarea mandatului, s-a întors în Iaşi, unde a avut colaborări cu administraţia publică locală, cunoaşte foarte bine judeţul şi cred că această experienţă îl califică să fie candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean", a spus Dacian Cioloş.

×
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close