Marius Budăi, petiție împotriva anticipatelor

18 Ian 2020   •   19:41
Marius Budăi, petiție împotriva anticipatelor

Fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, a declarat la un post de televiziune că vrea să facă o petiție online împotriva alegerilor anticipate. 

"Am încercat să fiu cât se poate de echilibrat și să nu-i panichez pe seniorii acestei țări niciodată. Nu mi-am schimbat discursul nici când am ajuns în opoziție. Tot mai mult mă gândesc să lansez o petiție online care să fie semnată de toată lumea, pentru ca acești oameni să poată dovedi că nu-și doresc alegeri anticipate.

Voi iniția o petiție, mă voi consulta și cu colegii mei de la București, pentru a fi un demers asumat politic, astfel încât, dacă "Guvernul nu am bani" își dorește anticipate, să se realizeze majorarea alocațiilor copiilor, majorarea salarială, majorarea pensiilor minime și majorarea punctului de pensie. Dacă nu vor aceste lucruri, din păcate trebuie să spun că ni se întinde o capcană și ni se ambalează un măr otrăvit învelit în staniol, cu speranța că nu-l vom observa.", a spus Marius Budăi.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close