Știri Antena 3 CNN din 09 Februarie 2021 | Pagina 4

Știri Antena 3 CNN din 09 Februarie 2021. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume. | Pagina 4

79 articole
Filtru articole


Resetează
  • Life
    09 Feb, 09:30
    Pe marile ecrane ne-a obişnuit cu roluri de dur, în viaţa personală este însă un personaj blând, mai ales când vine vorba de fetele lui. Bruce Willis a fost filmat de soţie în timp ce îşi învaţă fiica cea mică cum să se pună la adăpost de ţurţurii de gheaţă. Imaginile au ajuns virale în mediul online.
    bruce willis fiica sa cea mica imagini virale

    Bruce Willis, moment inedit alături de fiica sa cea mică: Imaginile au ajuns virale

  • Actualitate
    09 Feb, 09:15
    Este război total între ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă şi Metrorex. Oficialul a trimis corpul de control să verifice modul în care s-au stabilit salariile angajaţilor în condiţiile în care veniturile acestora s-au triplat din 2017 şi până în prezent, iar cei mai mulţi bani vin din subvenţia de la stat. În schimb, conducerea companiei îl contrazice pe ministru şi susţine că nici nu se pune problema ca angajaţii să aibă salarii de peste 10 mii de lei în medie.
    scandal metrorex minisrul transporturilor catalin drula

    Scandal între Metrorex şi ministrul Transporturilor

  • Actualitate
    09 Feb, 08:00
    Este scandal uriaș după ce Guvernul pregătește o serie de măsuri de austeritate care afectează milioane de români. Premierul Florin Cîțu vrea să facă rost de bani și taie voucherele de vacanță, dar și gratuitățile pentru studenți. În plus, plafonează sau elimină unele sporuri încasate în prezent de bugetari. Guvernanții încearcă să se încadreze într-un deficit oricum destul de mare, mai exact de 7% din produsul intern brut.
    masuri austeritate guvern florin citu taieri

    Guvernul Cîțu anunță tăieri pe toate planurile. Milioane de români vor fi afectați

x close