Antena 3 CNN Actualitate 20 de suspecţi din Mogoşoaia, reţinuţi pentru furturi din locuinţe şi maşini

20 de suspecţi din Mogoşoaia, reţinuţi pentru furturi din locuinţe şi maşini

20 de suspecţi din Mogoşoaia, reţinuţi pentru furturi din locuinţe şi maşini
Sursa foto: Foto: Intact Images
26 Aug 2010   •   17:08

20 de suspecţi din comuna ilfoveană Mogoşoaia au fost reţinuţi, joi dimineaţă, fiind cercetaţi pentru furturi din locuinţe şi maşini. 100 de poliţişti, jandarmi şi luptători le-au percheziţionat locuinţele şi au plecat de-acolo cu aparatură, bani, dar şi săbii, bâte şi topoare.

25 de case au fost întoarse pe dos în căutarea dovezilor. Persoanele reţinute sunt suspectate că ar face parte dintr-o reţea care se ocupă cu furturi din autoturisme şi locuinţe, dar şi cu tâlhării.

O parte din atacuri au fost cu violenţă, spun anchetatorii. Ca să intre în locuinţe, suspecţii se dădeau drept poliţişti. De cele mai multe ori, hoţii lucrau în echipă. Întindeau capcane la drumul mare.

La acţiune s-a ajuns pornind de la informaţiile pe care le deţineau poliţiştii de la investigaţii criminale. Prejudiciul creat de gruparea reţinută nu poate fi estimat întrucât nu au fost depuse plângeri împotriva membrilor grupării.

Până vineri, indivizii, toţi recidivişti cu vârste între 17 şi 45 de ani, vor fi prezentaţi parchetului cu propunere de arestare preventivă. Anchetatorii spun că o parte din ei au participat la răfuiala de la Mogoşoaia de acum două săptămâni.

Antena 3

×
Subiecte în articol: suspecţi retinuti Mogosoaia
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close