Antena 3 CNN Actualitate Încă o victimă COVID-19: A murit Gheorghe Benea, fost director al Loteriei Române!

Încă o victimă COVID-19: A murit Gheorghe Benea, fost director al Loteriei Române!

Fostul director al Combinatului de Celuloză și Hârtie Dej și al Loteriei Române, Gheorghe Benea (67 de ani), a murit în noaptea de luni spre marți. Acesta fusese infectat cu noul coronavirus și internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca.

Încă o victimă COVID-19: A murit Gheorghe Benea, fost director al Loteriei Române!
de Georgiana Adam    |    19 Ian 2021   •   14:10

Fostul director al Combinatului de Celuloză și Hârtie Dej și al Loteriei Române, Gheorghe Benea a împlinit 67 de ani pe data de 17 ianuarie, scrie presa locală.

Gherghe Benea s-a născut în comuna Lemniu din județul Sălaj. El a fost primar al municpiului Dej, chiar după Revoluția din 1989. Și-a păstrat funcția de primar până în anul 1990.

După ce ieșit din funcția de primar, Gheorghe Benea a ocupat funcția de director tehnic la Fabrica de Celuloză şi Hârtie din Dej, până în 1998. Apoi a fost director la Someş SA Dej, până în 2004.

La scurt timp după, Gherghe Benea a ocupat funcția de director la Pehart Tec SA Petreşti până în 2007.

În 2008, Gherghe Benea a intrat în cursa alegerilor parlamentare din partea PD-L și a luat cel mai mare număr de voturi, însă după redistribuire cel care a preluat scaunul de parlamentar a fost Marius Nicoară (PNL). Apoi el a ocupat funcția de preşedinte-director general la Compania Naţională „Loteria Română” SA, până în iulie 2012.

×
Subiecte în articol: Loteria Română COVID-19
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close