Antena 3 Actualitate A murit la numai 22 de ani, după ce medicii l-au diagnosticat cu sinuzită şi l-au trimis acasă. Părinţii vor DREPTATE. Acuză doctorii de crimă prin INDIFERENŢĂ

A murit la numai 22 de ani, după ce medicii l-au diagnosticat cu sinuzită şi l-au trimis acasă. Părinţii vor DREPTATE. Acuză doctorii de crimă prin INDIFERENŢĂ

de O.P.    |    10 Iul 2014   •   05:36

Părinţii băiatului din Argeş, care a murit la 22 de ani, îi acuză de crimă prin indiferenţă pe medicii care l-au tratat. Băiatul avea dureri de cap puternice, iar medicii de la spitalul din Piteşti i-au spus că are sinuzită şi l-au trimis acasă. După o lună de chinuri, timp în care a fost pasat de la un medic la altul, tânărul s-a stins, răpus de meningită. 

Parintii tânărului povestesc cum au mers de nenumarate ori la spital pentru că băiatul se plângea de dureri puternice de cap. Desi medicul de familie l-a trimis de urgenta la spitalul din Pitesti, doctorii de acolo l-au diagnosticat cu sinuzită si au spus ca se va face bine.

La spital, băiatul a primit un calamant si fost trimis acasă. Abia cand s-a intors cu dureri si mai mari, a fost internat. Ulterior, a fost lasat din nou sa plece, vindecat, asa cum scrie in fisa de externare.

Cum tânărul se simtea din ce in ce mai rau, parintii l-au adus din nou la spital. Nimeni nu l-a consultat însă, pentru ca medicul erau in concediu.

La o luna de la prima internare, tânărul a murit de meningita. Părinţii lui sunt convinşi că băiatul lor putea fi salvat. Ei spun ca doctorita de la spitalul judetean l-a facut sanatos in acte si a plecat in concediu.

O comisie a spitalului va analiza cazul. Şeful medicului acuzat spune că toate intervenţiile au fost ca la carte.

Părinţii lui tânărului vor depune plângeri la Colegiul Medicilor şi la Parchet.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close