Antena 3 CNN Actualitate A murit la numai 22 de ani, după ce medicii l-au diagnosticat cu sinuzită şi l-au trimis acasă. Părinţii vor DREPTATE. Acuză doctorii de crimă prin INDIFERENŢĂ

A murit la numai 22 de ani, după ce medicii l-au diagnosticat cu sinuzită şi l-au trimis acasă. Părinţii vor DREPTATE. Acuză doctorii de crimă prin INDIFERENŢĂ

A murit la numai 22 de ani, după ce medicii l-au diagnosticat cu sinuzită şi l-au trimis acasă. Părinţii vor DREPTATE. Acuză doctorii de crimă prin INDIFERENŢĂ
de O.P.    |    10 Iul 2014   •   05:36

Părinţii băiatului din Argeş, care a murit la 22 de ani, îi acuză de crimă prin indiferenţă pe medicii care l-au tratat. Băiatul avea dureri de cap puternice, iar medicii de la spitalul din Piteşti i-au spus că are sinuzită şi l-au trimis acasă. După o lună de chinuri, timp în care a fost pasat de la un medic la altul, tânărul s-a stins, răpus de meningită. 

Parintii tânărului povestesc cum au mers de nenumarate ori la spital pentru că băiatul se plângea de dureri puternice de cap. Desi medicul de familie l-a trimis de urgenta la spitalul din Pitesti, doctorii de acolo l-au diagnosticat cu sinuzită si au spus ca se va face bine.

La spital, băiatul a primit un calamant si fost trimis acasă. Abia cand s-a intors cu dureri si mai mari, a fost internat. Ulterior, a fost lasat din nou sa plece, vindecat, asa cum scrie in fisa de externare.

Cum tânărul se simtea din ce in ce mai rau, parintii l-au adus din nou la spital. Nimeni nu l-a consultat însă, pentru ca medicul erau in concediu.

La o luna de la prima internare, tânărul a murit de meningita. Părinţii lui sunt convinşi că băiatul lor putea fi salvat. Ei spun ca doctorita de la spitalul judetean l-a facut sanatos in acte si a plecat in concediu.

O comisie a spitalului va analiza cazul. Şeful medicului acuzat spune că toate intervenţiile au fost ca la carte.

Părinţii lui tânărului vor depune plângeri la Colegiul Medicilor şi la Parchet.

×
Subiecte în articol: malpraxis
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close