Antena 3 CNN Actualitate A murit Sinéad O’Connor, la vârsta de 56 de ani

A murit Sinéad O’Connor, la vârsta de 56 de ani

Cântăreața irlandeză Sinéad O’Connor a murit la vârsta de 56 de ani.

de Ioana Mircea    |    26 Iul 2023   •   20:53

Sinéad O’Connor a murit la vârsta de 56 de ani.

„Cu mare tristețe anunțăm trecerea în neființă a iubitei noastre Sinead. Familia și prietenii ei sunt devastați și au cerut intimitate în aceste momente foarte dificile”, a anunțat RTE, citând o declarație a familiei cântăreței.

Cântăreața irlandeză a devenit celebră în întreaga lume în 1990, prin coverul ei extraordinar la piesa Nothing Compares 2 U, Prince.

Cântăreața din Dublin a lansat 10 albume de studio, în timp ce piesa sa Nothing Compares 2 U a fost desemnată single-ul numărul unu în lume în 1990 de către Billboard Music Awards.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

O'Connor s-a născut într-o familie dificilă din Dublin pe 8 decembrie 1966. Mai târziu, în viața ei, a susținut că a început să aibă probleme de sănătate mintală, deoarece mama ei a abuzat-o fizic și sexual când era copil.

Mamă a patru copii, O'Connor a trecut anul trecut printr-o dramă, după ce fiul ei de 17 ani a murit. Ea s-a stins din viață la 18 luni după acest incident dramatic. Deocamdată încă nu este cunoscută cauza morții.

În ultimul ei tweet, O'Connor a postat o fotografie cu fiul ei mort, Shane și a spus: "De atunci trăiesc ca un strigoi. El a fost dragostea vieții mele, lampa sufletului meu", se arată pe Twitter.

În 2021, și-a lansat o carte de memorii, iar anul trecut a apărut un film despre viața ei regizat de Kathryn Ferguson.

×
Subiecte în articol: Sinead O’Connor
Parteneri
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!
x close