Antena 3 CNN Actualitate Accident grav în care a fost implicată o ambulanță. O pacientă a murit, iar o asistentă a fost rănită

Accident grav în care a fost implicată o ambulanță. O pacientă a murit, iar o asistentă a fost rănită

Accident grav în care a fost implicată o ambulanță. O pacientă a murit, iar o asistentă a fost rănită
20 Oct 2018   •   20:47

O pacientă în vârstă de 83 de ani a decedat şi o asistentă a fost accidentată, sâmbătă seara, după ce ambulanţa în care se aflau a derapat şi a ajuns în şanţul de pe marginea drumului, la ieşire din localitatea Ileanda, spre Dej.

"Azi, ora 19.04, pe drumul naţional 1C, în afara localităţii Ileanda, a avut loc un eveniment rutier. Din primele cercetări, şoferul unei ambulanţe, aflată în misiune, în timp ce conducea autospeciala pe sectorul de drum menţionat, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, semnalizată corespunzător, a pierdut controlul volanului, a trecut pe sensul opus de circulaţie şi a ieşit în afara părţii carosabile", a declarat, într-o informare de presă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, Maria Cristea.

Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui eveniment. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: pacienta decedat ambulanta
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close