Antena 3 CNN Actualitate Accident în munţi! Femeia care s-a prăbuşit cu parapanta are licenţă doar de un an de zile

Accident în munţi! Femeia care s-a prăbuşit cu parapanta are licenţă doar de un an de zile

Accident în munţi! Femeia care s-a prăbuşit cu parapanta are licenţă doar de un an de zile
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
06 Aug 2016   •   17:26

Update: Femeia accidentată, după ce a căzut cu parapanta, a fost transportată cu elicopterul la Unitatea de Primiri a Urgenţelor I din Cluj-Napoca pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan, a precizat că femeia deţinea o licenţă în parapantism de un an de zile şi că în acest caz a fost deschisă o cercetare pentru a se stabili împrejurările accidentului. ''S-au prezentat poliţişti la faţa locului, s-a făcut o cercetare şi se va face o anchetă pentru a se stabili dacă se poate angaja vreo răspundere'', a spus Carmen Jucan, potrivit Agerpres.

Din cercetările efectuate imediat după accident a reieşit că femeia a aterizat cu parapanta pe nişte stânci în zona numită Piatra Mare. Împrejurimile localităţii Liteni, unde se află şi ruinele unei cetăţi medievale, sunt căutate de parapantişti.

Ştire iniţială: O femeie în vârstă de 50 de ani, care efectua, sâmbătă, un zbor cu parapanta în zona localităţii Liteni, comuna clujeană Săvădisla, a căzut de la înălţime şi s-a accidentat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Cluj, Vicenţiu Rendeş, în urma anunţării acestui accident un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă s-a deplasat la faţa locului pentru a acorda femeii primele îngrijiri.

„Femeie este conştientă, prezintă o fractură la membrele inferioare. Incidentul a fost anunţat de ceilalţi parapantişti. Intervenţia a fost mai dificilă, pentru că victima a căzut într-o râpă”, a declarat Vicenţiu Rendeş, purtător de cuvânt al ISU Cluj, la Antena 3.

Accidentul are loc la doar câteva zile, după ce un alt parapantist şi-a pierdut viaţa în Braşov.

×
Subiecte în articol: accident parapanta
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close