Antena 3 CNN Actualitate Accident îngrozitor în Iaşi. Un microbuz plin cu pasageri s-a răsturnat

Accident îngrozitor în Iaşi. Un microbuz plin cu pasageri s-a răsturnat

Accident îngrozitor în Iaşi. Un microbuz plin cu pasageri s-a răsturnat
Sursa foto: Foto arhiva Agerpres
11 Oct 2016   •   14:59

Un microbuz cu mai multe persoane din Republica Moldova la bord s-a răsturnat marţi după-amiază, în comuna ieşeană Comarna, şase dintre acestea fiind rănite iar o alta a decedat, după ce a suferit un stop cardio-respirator, scrie Agerpres.

Accidentul rutier s-a petrecut între Răducăneni şi Iaşi, unde în aceste zile mii de pelerini merg să se închine la racla Sfintei Parascheva.

"Din primele informaţii se pare că şoferul nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Mai multe echipaje medicale de urgenţă din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi şi SMURD au ajuns la faţa locului. În ciuda eforturilor depuse de personalul medical victima care a suferit un stop cardio-respirator nu a mai putut fi salvată", a declarat Silvia Bolohan, purtător de cuvânt al ISU Iaşi.

Potrivit acesteia, trei dintre victime au fost duse la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi, celelalte trei fiind transferate la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

La faţa locului a ajuns şi o echipă de poliţişti, pentru a efectua cercetări privind modul de în care s-a produs accidentul.

"În speţă s-a deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă", a declarat Adina Lupu.

În zonă se circulă cu dificultate.

×
Subiecte în articol: microbuz rasturnat accident microbuz
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close