Antena 3 CNN Actualitate Alertă cu bombă la Constanța. Gara a fost evacuată

Alertă cu bombă la Constanța. Gara a fost evacuată

24 Mar 2016   •   10:17

UPDATE - Autoritățile au stabilit că a fost vorba despre o alarmă falsă.

Alertă cu bombă la gara din Constanța, în urma unui apel primit la 112 privind existența unui bagaj suspect pe peron. Polițiștii au evacuat gara, iar accesul oamenilor a fost interzis. Toate trenurile sunt momentan oprite. La fața locului intervin echipaje ale poliției și pompierilor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Constanța, citat de Agerpres, pasagerii și personalul din Gara Centrală a Constanței au fost evacuați, în jurul orei 10,00, iar forțele de ordine au instituit un perimetru de siguranță în jurul clădirii și peroanelor după ce a fost primită o alertă despre un bagaj suspect uitat în pe peron.

În urma înregistrării apelului la 112 despre bagajul suspect abandonat la fost lansată alarma și au fost activate toate forțele necesare a fi implicate pentru evacuare, securizarea zonei și cercetarea, preluarea și eventuala dezamorsare a coletului suspect.

"Colegii noștri de la serviciul pirotehnic s-au echipat și au plecat la misiune și urmează să vedem cum evoluează situația", a mai declarat purtătorul de cuvânt al IJP Constanța, Carmen Șerbănescu.

 

 

×
Subiecte în articol: alerta bomba pachet suspect gara

Legislaţie nouă pentru piaţa muncii

Europarlamentarii anunţă că vor să obţină statut de angajat şi drepturi pentru mai multe categorii de lucrători

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close