Antena 3 CNN Actualitate Două alerte cu bombă în Capitală, la Mega Mall și în Piața Romană. Centrul comercial a fost evacuat: "Toată zona e închisă"

Două alerte cu bombă în Capitală, la Mega Mall și în Piața Romană. Centrul comercial a fost evacuat: "Toată zona e închisă"

Sunt alte două alerte cu bomba în Capitală, în această seară, la Mega Mall și în Piața Romană, după ce un bărbat a sunat la Poliția Locală și a spus că a amplasat mai multe dispozitive explozive. Asta la doar câteva ore după un incident asemănător, la Mall Băneasa.

Două alerte cu bombă în Capitală, la Mega Mall și în Piața Romană. Centrul comercial a fost evacuat: "Toată zona e închisă"
de Mia Lungu    |    19 Iun 2022   •   22:52

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a fost sesizată de către Poliția Locală, cu privire la faptul că, un bărbat i-a apelat telefonic, invocând faptul că a amplasat mai multe dispozitive explozive, atât în incinta unui centru comercial, din Sectorul 2, cât și într-o zonă publică din Sectorul 1 din municipiului București.

La fața locului, se află polițiști din cadrul Poliției Capitalei.

De asemenea, s-au deplasat grupa pirotehnică din cadrul SIAS și specialiști din cadrul SRI, pentru efectuarea de verificări specifice.

În urma controlului pirotehnic, din zona publică din Sectorul 1, s-a constatat faptul că aspectele semnalate nu se confirmă.

Cu privire la centrul comercial din Sectorul 2, sunt continuate verificarile de specialitate.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close