Antena 3 CNN Actualitate Amenzi de peste două milioane de lei pentru consum de droguri și alcool, în trafic, în doar 24 de ore

Amenzi de peste două milioane de lei pentru consum de droguri și alcool, în trafic, în doar 24 de ore

Număr record de amenzi în ultimele 24 de ore. Polițiștii au dat 6000 de amenzi, în valoare de peste două milioane de lei.

de Paul Ciurari    |    Ioana Mircea    |    01 Iul 2023   •   15:44

O acțiune la nivel național a adus ieri în stradă peste 8.000 de polițiști și jandarmi care au făcut mai multe controale. 

Pe linie rutieră au fost aplicate 6070 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 2.100.000 de lei. În timpul acestor acțiuni au fost găsiți șoferi fără permise de conducere, trei autoturisme furate. 

De asemenea, au fost retrase 317 certificate de înmatriculare iar 408 permise au fost reținute de către polițiști, 131 pentru consum de alcool la volan și alte 17 în urma analizelor rapide drug test.

Acțiunea a fost extinsă și în alte zone. Au fost efectuate pete 700 de acțiuni, reușind să fie identificate peste 241 de infracțiuni printre care și identificarea a 10 oameni ce erau căutați de autorități pentru diferite infracțiuni.

Citește și: Doi polițiști au ajuns la spital, în urma unui accident rutier cu un autobuz, în Ploiești

×
Subiecte în articol: amenzi
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close