Antena 3 CNN Actualitate Andrei Baciu, medicul-fotomodel, a intrat în politică: „Interesul e să venim cu măsuri mai bune”

Andrei Baciu, medicul-fotomodel, a intrat în politică: „Interesul e să venim cu măsuri mai bune”

Andrei Baciu, medicul-fotomodel, a intrat în politică: „Interesul e să venim cu măsuri mai bune”
de S.T.    |    20 Mai 2016   •   10:54

Fostul fotomodel propus de Dacian Cioloş pentru ministerul Sănătăţii revine în atenţia opiniei publice.

După ce Andrei Baciu a devenit viral pe reţelele de socializare cu pozele sale de fotomodel în care apărea în lenjerie intimă, lucru care a şi dus la retragerea sa înaintea învestirii, acum fostul fotomodel s-a înscris în PNL.

Şi nu are orice funcţie, ci a devenit prim-vicepreşedinte al filialei PNL Sector 1.

Andrei Baciu a fost invitatul Sabinei Iosub, vineri, la „Previziunile zilei”.

Întrebat de ce a ales să intre în politică, Andrei Baciu a spus că principalul lucru de atracție a fost acela de a face echipă cu oameni competenți.

„Am acumulat o experiență pe care am ales să o aduc în țară. Sunt un om de echipă, pentru că în medicină nu poți să faci lucrurile altfel și cred că este foarte important ca în domeniul sănătății să găsești oameni care împărtășesc aceleași idei. Să faci echipă pentru că rezultatele apar mai rapid și sunt mai bune. Am încercat să găsesc oameni și acesta a fost principalul lucru de atracție: lucrul că poți găsi oameni competenți cu care să faci echipă”, a spus el.

Care e obiectivul său principal?

„În cadrul PNL există comisii de specialitate. Sunt foarte bucuros de abilitățile pe care le au oamenii care participă la aceste comisii, pentru că poți construi o strategie. Interesul e să venim cu măsuri mai bune care să ducă la rezolvarea unor situații”, a spus Andrei Baciu.

Scandalul în care a fost implicat Andrei Baciu a pornit în noiembrie 2015 când nominalizarea  sa ministerul Sănătărţii a fost atât de opinia publică cât şi de medici şi managerii de spitale s-au arătat contrariaţi de propunerea lui Dacian Cioloş.

Criticii au spus atunci că Andrei Baciu nu are nici pregătirea şi nici experienţa necesare pentru a conduce un minister cum este cel al Sănătăţii.

Vezi AICI ediția integrală a emisiunii „Previziunile zilei”

×
Parteneri
Data la care intră banii pe voucherele de alimente! Anunțul momentului
x close