Antena 3 CNN Actualitate Angajat al unui depozit din Mogoşoaia, ameninţat cu cuţitul de un coleg | Un poliţist şi victima au fost răniţi

Angajat al unui depozit din Mogoşoaia, ameninţat cu cuţitul de un coleg | Un poliţist şi victima au fost răniţi

Un angajat al unui depozit din Mogoşoaia a fost ameninţat cu cuţitul de un coleg, iar în timpul acţiunii Poliţiei, un agent şi angajatul au fost răniţi.

Angajat al unui depozit din Mogoşoaia, ameninţat cu cuţitul de un coleg | Un poliţist şi victima au fost răniţi
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Dani Amariei
de Corina Matlinschi    |    13 Mai 2022   •   14:31

"La data de 13 mai în jurul orei 13: 22 Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, un angajat al unui depozit din Mogoșoaia amenință cu un cuțitul pe un alt angajat.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Buftea, care au identificat agresorul, acesta având asupra sa 2 obiecte tăietor ascuțite.

Polițiștii au reușit imobilizarea bărbatului agresiv.

În timpul procedurii  de imobilizare a agresorului, atât victima cât și unul din polițiști au fost răniti ușor,  echipajul medical prezent la fața locului acordându-le îngrijiri de specialitate.

La acest moment polițiștii desfășoară activități specifice pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun", se arată într-o informare a Poliţiei.

×
Subiecte în articol: Mogosoaia
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close