Antena 3 CNN Actualitate Antonie Solomon candidează de unul singur la preşedinţia PDL Craiova

Antonie Solomon candidează de unul singur la preşedinţia PDL Craiova

Antonie Solomon candidează de unul singur la preşedinţia PDL Craiova
Sursa foto: Foto: Intact Images
05 Noi 2010   •   14:04

Primarul Antonie Solomon intenţionează să redevină preşedintele PDL Craiova. Trimis în judecată de procurorii DNA pentru fapte de corupţie şi eliberat din arest în 8 septembrie, Solomon este singurul candidat la şefia PDL Craiova. În plus, Antonie Solomon ia în calcul şi o candidatură pentru un nou mandat la Primăria Craiovei.

"Nu ştiu de ce nimeni nu mai candidează. Probabil din respect pentru mine şi pentru ce am făcut în Craiova şi pentru partid. Putea să se înscrie oricine, dar nu a mai făcut-o nimeni", a declarat Antonie Solomon, potrivit Mediafax.

Solomon a mai declarat că se gândeşte şi la posibilitatea să candideze la Primăria Craiova în alegerile din 2012. „Sigur. O să văd dacă lumea mă mai vrea şi am să candidez. O să fac şi un sondaj de opinie ca să văd cum stau şi o să iau o decizie".

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, lider al PDL Craiova, a fost arestat preventiv în 3 martie. Solomon a fost acuzat de primirea unei mite de 50.000 de euro de la un acţionar principal al firmei PIC din Piteşti pentru a-i facilita diverse servicii în Craiova.

 

×
Subiecte în articol: antonie solomon
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close