x close

Apar noi dezvăluiri în scandalul arhivei SIPA. Ce a făcut Monica Macovei chiar în a doua zi a mandatului de ministru al Justiției

de S.T.    |    31 Mai 2017   •   08:20
Apar noi dezvăluiri în scandalul arhivei SIPA. Ce a făcut Monica Macovei chiar în a doua zi a mandatului de ministru al Justiției Foto: Intact Images

Apar noi dezvăluiri în scandalul arhivei SIPA. Un ofiţer al Serviciului Independent pentru Protecție și Anticorupție, citat de cotidianul Evenimentul Zilei, a declarat că Monica Macovei a făcut o vizită în arhivele SIPA în 2005, însoţită de consilierul Dan Tapalagă.

După aproape șase ore petrecute printre dosarele secrete, Macovei ar fi plecat cu registrul de intrări-ieşiri al Arhivelor. Mai mult, cei doi vizitatori nu au prezentat nici certificatele ORNISS, care le-ar fi dat accesul la informaţiile secrete din arhiva SIPA.

Potrivit jurnaliştilor de la Evenimentul Zilei, registrul de intrări-ieşiri a fost returnat la arhivele SIPA abia după trei luni, în aprilie 2005, când Macovei l-a numit în funcţia de şef al seviciului pe procurorul Doru Dobocan.

Citeşte mai multe despre:

dezvaluiri arhiva Arhiva SIPA SIPA Monica Macovei
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati