Antena 3 CNN Actualitate Aterizare forţată în Braşov, la 200 de metri de DN1

Aterizare forţată în Braşov, la 200 de metri de DN1

Aterizare forţată în Braşov, la 200 de metri de DN1
Sursa foto: foto: urmatorulpas.com
26 Apr 2012   •   21:04
Potrivit prefectului judeţului Braşov, Ion Gonţea, incidentul aviatic s-a petrecut, joi seară, în jurul orei 20.30, când la numărul de urgenţă 112 a fost primit un apel că un avion de mici dimensiuni a aterizat forţat între localităţile braşovene Vlădeni şi Perşani, la aproximativ 30 -35 de kilometri de municipiul Braşov, în apropierea unei zone împădurite.

Prefectul a declarat că la faţa locului a ajuns un echipaj al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, iar la ora actuală echipajul medical acordă îngrijiri pilotului, care "se pare că a fost uşor rănit".

"Apelul a venit la Serviciul unic 112 de la un şofer care circula pe DN1 şi care a văzut din maşină ce s-a întâmplat. Echipajul de intervenţie a ajuns la faţa locului foarte rapid, în cel mult un sfert de oră", a mai spus prefectul Ion Gonţea.

Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, a declarat că în momentul în care echipajul ISU a ajuns la locul incidentului, pilotul era în afara avionului, fiind în stare de şoc.

"I s-a acordat primul ajutor, este conştient, era pe picioarele lui când l-am găsit. El refuză să fie transportat la spital", a spus Sfreja.

El a mai spus că a încercat o aterizare forţată din cauza vremii, aparatul de zbor răsturnându-se imediat după aterizare.

Potrivit primelor date, avionul de mici dimensiuni ar fi proprietatea personală a pilotului.

La ora transmiterii acestei ştiri, la faţa locului se află echipaje de Poliţie care fac cercetări.
 

×
Subiecte în articol: aterizare fortata DN1 Brașov
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close