Antena 3 CNN Actualitate Avocata Elodia Ghinescu a fost declarată oficial moartă

Avocata Elodia Ghinescu a fost declarată oficial moartă

Avocata Elodia Ghinescu a fost declarată oficial moartă
Sursa foto: Foto: Videonews
de M.Z.    |    08 Noi 2011   •   17:29

Elodia Ghinescu a fost declarată marţi oficial moartă. Judecătorii braşoveni au admis cererea de recunoaştere a morţii avocatei, depusă de mama acesteia. După obţinerea certificatului de deces, poliţistul Cristian Cioacă, soţul Elodiei, ar putea fi trimis în judecată pentru omor calificat. Decizia poate fi atacată prin apel în termen de 15 zile.

Avocata Elodia Ghinescu a dispărut de acasă pe 29 august 2007.

Avocata familiei Ghinescu, Crina Marinela Radu, a declarat, marţi, că instanţa a admis solicitarea de declarare în mod oficial a morţii Elodiei Ghinescu, data decesului fiind stabilită pentru 30 august 2007, potrivit Mediafax.

Procurorii Parchetului instanţei supreme anunţau, în septembrie, că aşteaptă hotărârea judecătorească de declarare a morţii Elodiei Ghinescu, în acest context analizându-se posibilitatea trimiterii în judecată a soţului acesteia, poliţitul Cristian Ciocă, principalul suspect în cazul dispariţiei avocatei braşovene.

Elodia Marilena Ghinescu (38 de ani) din Braşov a dispărut de acasă la sfârşitul lunii august 2007. Soţul acesteia, poliţistul Cristian Cioacă, a anunţat Poliţia despre dispariţia femeii abia în 5 septembrie 2007, la solicitarea şefei acesteia, timp în care bărbatul a apelat la cunoştinţe pentru a intra în corespondenţa electronică a avocatei, scopul fiind - potrivit acestuia - acela de a vedea cu ce bărbat se conversa.

Cioacă a spus că doar a căutat indicii cu privire la locul unde ar putea fi, el negând faptul că soţia sa ar fi moartă.

 









×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close