Antena 3 CNN Actualitate Badea, despre atacul de la Iaşi: Cum să facă săracii procurori ancheta, dacă nu există interceptări telefonice

Badea, despre atacul de la Iaşi: Cum să facă săracii procurori ancheta, dacă nu există interceptări telefonice

Badea, despre atacul de la Iaşi: Cum să facă săracii procurori ancheta, dacă nu există interceptări telefonice
Sursa foto: Fotgo: captura Antena 3
de M.Z.    |    08 Iul 2013   •   19:39

Mircea Badea se întreabă retoric cum vor face procurorii anchetă în cazul atacului terorist de la Iaşi, având în vedere că nu există interceptări telefonice.

"Mă gândeam la săracii procurori cum or desfăşura ei ancheta cu terorică de la Iaşi, pentru că nu există interceptări telefonice în cazul ăsta şi cred că sunt degringolaţi...", a spus ironic Mircea Badea, luni, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

"Eu când am auzit că la Iaşi a avut loc un atentat terorist, m-am gândit că e o nouă descindere a procurorilor, ştii? Ca la Liceul Bolintineanu. Şi zic hai că în sfârşit ăştia de la televiziunile de ştiri vorbesc în termeni corecţi despre descinderea procurorilor. Când colo nu, că era unul cu o sacoşă, cu o bombă de râdea toată clădirea, dar a uitat să-i puie baterii", a adăugat Badea.

Un bărbat cunoscut cu afecţiuni psihice a detonat luni o bombă artizanală la amfiteatrul Facultăţii de Electronică şi Telecomunicaţii din Iaşi.




×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close