Antena 3 CNN Actualitate Băiețel de șapte ani, plecat la colindat, accidentat mortal de un jandarm, în Valea Grecului, Vaslui

Băiețel de șapte ani, plecat la colindat, accidentat mortal de un jandarm, în Valea Grecului, Vaslui

Sfârșit tragic pentru un copil care plecase, cu zambetul pe buze, la colindat, în Valea Grecului, Vaslui. Baiatul de șapte ani a traversat printr-un loc nepermis și a fost izbit din plin de mașina unui jandarm care nu a reușit să evite impactul.

Băiețel de șapte ani, plecat la colindat, accidentat mortal de un jandarm, în Valea Grecului, Vaslui
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    01 Ian 2022   •   14:30

Un băiețel în vârstă de 7 ani a fost lovit foarte grav de mașina unui jandarm, în cursul zilei de vineri. Se pare că micuțul ar fi sărit în fața vehiculului, iar impactul nu a putut fi evitat de către șofer.

Alertate prin apel la 112, echipaje ale Ambulanței și Poliției au venit imediat la fața locului. Două Salvări au plecat la caz, una cu un echipaj al SAJ Vaslui și un echipaj TIM de la SMURD.

”Un minor de 7 ani a fost victima unui accident rutier. Copilul este în stare critică, fiind inconștient având traumatism caranio-cerebral cu otoragie. Este în stop cardio-respirator. Se efectuează manevrele de resuscitare”, au precizat reprezentanții SAJ Vaslui.

Din păcate, copilul nu a mai putut fi salvat, iar jandarmul este cercetat acum de către Parchetul Militar.

×
Subiecte în articol: copil colindat mortal jandarm Vaslui
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close