Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat a ameninţat cu briceagul călătorii dintr-un autobuz din București. Oamenii panicaţi au cerut ajutorul jandarmilor 

Un bărbat a ameninţat cu briceagul călătorii dintr-un autobuz din București. Oamenii panicaţi au cerut ajutorul jandarmilor 

Un bărbat băut a ameninţat cu briceagul călătorii dintr-un autobuz din București. S-a întâmplat în autobuzul 104, în zona Vatra Luminoasă.

Un bărbat a ameninţat cu briceagul călătorii dintr-un autobuz din București. Oamenii panicaţi au cerut ajutorul jandarmilor 
Sursa foto: Hepta/ Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Silvia Preda    |    15 Noi 2021   •   16:24

A fost panică în autobuzul 104 din București, după ce un bărbat băut a scos un briceag și a început să amenințe cu el călătorii, în zona Vatra Luminoasă.

Jandarmeria Română anunță că un echipaj care se afla în zona Vatra Luminoasă din Capitală a observat în autobuzul 104 mai mulți călători alarmați și panicați. 

Călători ameninţaţi cu briceagul. Oamenii panicaţi au cerut ajutorul jandarmilor

"Seara trecută, un echipaj de Jandarmerie, care se afla în zona Vatra Luminoasă din București, a observat în autobuzul 104 mai mulți călători alarmați și panicați. Panica fusese creată de un pasager care a scos din buzunarul hainei un briceag pe care l-a îndreptat amenințător către călători. 

Bărbatul, care consumase băuturi alcoolice, a fost coborât din autobuz de către jandarmi, cărora le-a predat briceagul.

În urma efectuării controlului corporal, jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele necesare continuării cercetărilor și l-au condus pe bărbat la secția de Poliție", anunță Jandarmeria Română pe Facebook.

×
Subiecte în articol: briceag autobuz
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close