Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Costineşti îşi face singur trecere de pietoni pentru ca oamenii să intre direct la el în magazin

Un bărbat din Costineşti îşi face singur trecere de pietoni pentru ca oamenii să intre direct la el în magazin

Un bărbat din Costineşti îşi face singur trecere de pietoni pe o stradă din staţiune, în fiecare an, pentru ca oamenii să intre direct la el în magazin.

Un bărbat din Costineşti îşi face singur trecere de pietoni pentru ca oamenii să intre direct la el în magazin
Sursa foto: YouTube | focuspress
de Alin Tarnovschi    |    06 Apr 2023   •   10:03

Bărbatul, care deţine un magazin în Costineşti, s-a gândit că cel mai simplu mod de a-i face pe turişti să intre în magazin ar fi să îi direcţioneze exact cu ajutorul marcajelor rutiere.

Astfel, el şi-a făcut un obicei ca la fiecare început de sezon estival să vopsească o trecere de pietoni ce se termină fix în uşa magazinului său, chiar dacă, în mod legal, în zona respectivă nu a existat niciodată o trecere de pietoni.

Imagini cu bărbatul care a regândit marcajele rutiere din Costineşti au apărut pe YouTube şi sunt filmate de o cameră de supraveghere montată la intersecţia străzilor Gheorghe Alexianu şi Tineretului, locul unde acesta are deschis un magazin.

Pe imagini se vede cum acesta, ajutat de un alt tânăr care blochează circulaţia, vopseşte zebra astfel încât trecerea de pietoni să se termine în uşa magazinului său, potrivit jurnaliştilor de la focuspress.ro.

Imaginile ar fi fost filmate anul trecut, înainte de începutul sezonului estival.

Potrivit presei locale, reprezentanţii IPJ Constanţa nu ar fi fost sesizaţi cu privire la trecerea de pietoni inventată.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close