Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul care a tăiat cu sabia mâna unui jandarm, în libertate. "Nu reprezintă pericol public"

Bărbatul care a tăiat cu sabia mâna unui jandarm, în libertate. "Nu reprezintă pericol public"

Bărbatul care a tăiat cu sabia mâna unui jandarm, în libertate. "Nu reprezintă pericol public"
Sursa foto: Foto: inmysleep.com
04 Oct 2011   •   22:46

Justiţia e oarbă iar cei care o slujesc o demonstrează de cele mai multe ori. Bărbatul care a tăiat cu sabia mâna unui jandarm îmbrăcat în uniformă a fost lăsat liber pentru că nu ar prezenta pericol public. Victima cu braţul aproape amputat trece dintr-o operaţie în alta. Mai mult decât orice se teme acum pentru viaţa familiei lui.

Bărbatul de 42 de ani a fost atacat în faţa blocului în care locuieşte. Agresorul este chiar un vecin cunoscut în cartier pentru afacerile necurate şi violenţa lui. Ieri, interlopul a vrut să-i dea o lecţie bărbatului îmbrăcat în uniforma de jandarm.

De la ameninţare până la faptă a fost doar o chestiune de timp. Vecinul răzbunător l-a lovit de două ori cu sabia apoi l-a lăsat să zacă într-o baltă de sânge.

Cele două lovituri de sabie au secţionat osul, iar medicii nu ştiu încă dacă jandarmul va putea să-şi mai folosească vreodată braţul.

După aproape 4 ore de la atac agresorul s-a predat poliţiştilor. Era însoţit de avocat. Procurorii au hotărât să-l ancheteze în libertate pentru că nu ar reprezenta pericol.

Deşi martorii au declarat că l-a atacat pe jandarm cu o sabie cu lama de un metru,  agresorul le-ar fi spus anchetatorilor că şi-a lovit victima cu o rangă. A scăpat astfel de acuzaţia de tentativă de omor.

 

×
Subiecte în articol: jandarm arestat
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close