Antena 3 CNN Actualitate Becali, la biserică precum un super star. Omul de afaceri a luat lumină cu mama şi fiicele sale (VIDEO)

Becali, la biserică precum un super star. Omul de afaceri a luat lumină cu mama şi fiicele sale (VIDEO)

Becali, la biserică precum un super star. Omul de afaceri a luat lumină cu mama şi fiicele sale (VIDEO)
Sursa foto: gigi becali inviere
19 Apr 2009   •   19:21

Pentru Gigi Becali, noaptea trecută a fost un vis, devenit realitate. A luat lumină, fără cătuşe la mâini. Latifundiarul din Pipera a fost tratat ca un superstar, la slujba de Înviere. S-a rugat, a ciocnit ouă, şi a împărţit bani cerşetorilor.

Gigi Becali nu a lăsat acasă nici noaptea trecută maşina care i-a adus ghinion. A sosit la biserică împreună cu mama, soţia şi două dintre fiicele sale. Au lipsit însă bodyguarzii, trei dintre ei încă în arest. Locul lor a fost luat acum de poliţiştii comunitari.

Poliţiştii i-au făcut loc cu greu prin mulţimea care se chinuia să îl atingă, ca pe un sfânt. Gigi le-a răsplătit urările cu zâmbete. Războinicul luminii a avut grijă tot timpul de mama şi fiicele sale. Le-a lăsat singure preţ de câteva minute, cât a stat împreună cu soborul de preoţi.

Pentru Becali, cele două săptămâni de arest au însemnat purificare sufletească şi trupească. Noaptea trecută s-a bucurat din plin de prezenţa familiei şi a cunoscuţilor. A fost tratat ca un rege.

Cerşetorii şi-au pus speranţa în generozitatea lui Becali. Unii au avut noroc, chiar dacă au primit lei, nu sute de euro, aşa cum se întâmpla până acum.

? Eu am uitat ce a fost, nu mai insistati pe ce a fost, va dau cuvantul meu de onoare ca eu mi-am sters totul din memorie. Nu vreau sa ma gandesc, chiar am uitat? a spus Becali la ieşirea din biserică.




Observator

×
Subiecte în articol: Becali biserica inviere lumina
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close