Antena 3 CNN Actualitate Bercea Mondial, arestat pentru 29 de zile. Vezi declaraţiile procurorului de caz despre interlop

Bercea Mondial, arestat pentru 29 de zile. Vezi declaraţiile procurorului de caz despre interlop

Bercea Mondial, arestat pentru 29 de zile. Vezi declaraţiile procurorului de caz despre interlop
Sursa foto: Foto: Video News
20 Feb 2011   •   10:16
UPDATE 14:55. Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, reţinut în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un dosar de tentativă de omor calificat, după ce l-ar înjunghiat pe nepotul său, a fost arestat preventiv, duminică, pentru 29 de zile, de magistraţii Tribunalului Olt.

Decizia pe care au luat-o magistraţii Tribunalului Olt poate fi contestată cu recurs la Curtea de Apel Craiova, informează Mediafax.
   
Avocatul lui Bercea Mondial a anunţat că va ataca hotărârea de duminică a Tribunalului Olt.
   
În momentul în care a fost pronunţaţă decizia instanţei, Bercea Mondial a spus: "Solicit ca victima să fie audiată în acest caz, pentru că nu a fost până acum audiată. Sunt nevinovat".

Imagini în exclusivitate cu Bercea Mondial în sala de judecată

   
Înainte de pronunţarea sentinţei, Bercea Mondial a cerut ca în sală să fie prezentă şi soţia sa, Fănuţa Anghel
   
Sandu Anghel a fost dus în arestul IPJ Olt.

Eugen Iacobescu, un procuror din Olt a făcut declaraţii proaspete depsre Borcea Mondial, care a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

Interlopul se pare că a jignit clasa intelectuală şi s-a lăudat că el este un om deştept, care a reuşit să facă milioane de euro fără carte, pe când alţi oameni cu facultate nu sunt în stare de nimic.

Procurorul de caz dezvăluie amănunte surprinzătoare


Rudele lui Bercea Mondial au venit şi ele la Tribunalul Olt. Fratele lui Bercea este certat cu interlopul arestat preventiv, dar vrea să afle cine i-a înjunghiat copilul.

Bercea Mondial, arestat pentru 29 de zile


UPDATE 10:45. Bercea Mondial a fost adus la Tribunalul Olt. Bercea Mondial va fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Dubiţa în care a fost adus Bercea Mondial a ajuns la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, în jurul orei 10.45, informează Mediafax.

Flancat de mascaţi, Berca Mondial a apucat să le spună jurnaliştilor înainte de a fi introdus în sediul Parchetului: "Nu m-a arestat toată ţara şi m-au arestat fraţii mei! Nişte proşti! Fraţii mei şi mama mea!".
   
La sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, au ajuns şi soţia lui Bercea Mondial, Fănica Anghel, precum şi copiii acestuia.
   
După aproximativ 20 de minute, Bercea Mondial a fost scos din sediul Parchetului, băgat în dubiţă şi dus la Tribunalul Olt, unde va afla dacă va fi sau nu arestat pentru tentativă la omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.
   
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au decis, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după mai bine de o oră şi jumătate de audieri, să emită o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial.

 


Bercea Mondial, dat în consemn la frontieră după ce şi-ar fi înjunghiat nepotul, a fost prins de poliţişti, sâmbătă seară, în Sectorul 5 din Capitală. Interlopul a primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, iar duminică dimineaţă va fi dus în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Bercea Mondial a fost găsit la o zi după ce fusese dat în urmărire, cu ajutorul serviciilor de informaţii din Poliţie şi a ofiţerilor S.R.I.. Pentru prinderea lui au fost mobilizate trupele speciale, poliţişti şi procurori de la Parchetul General. 

Interlopul  a fost dus apoi pentru audieri la Parchetul din Slatina. Acesta le-a spus procurorilor că nu şi-a înjunghiat nepotul aşa cum este acuzat.

După câteva ore de audieri, procurorii au decis să-l reţină pe Bercea Mondial pentru 24 de ore.

Unul dintre fii interlopului, în vârstă de 14 ani, susţine că el şi-ar fi înjunghiat verişorul şi nu tatăl său. Variantă susţinută şi de soţia lui Bercea Mondial.

Nepotul lui Bercea Mondial are totuşi altă variantă.

Fiica interlopului speră totuşi într-o împăcare.

Tânărul înjunghiat a mai avut probleme cu unchiul său şi anul trecut în noiembrie, când cei doi au fost implicaţi într-una accident rutier. Erau în maşini diferite, s-au şicanat în trafic şi s-au lovit.

Bercea Mondial, relaţii de prietenie şi rudenie cu familia lui Traian Băsescu

Bercea Mondial este cunoscut ca făcând parte din lumea interlopă din judeţul Olt. El a devenit celebru însă pentru legăturile sale de prietenie şi chiar rudenie cu familia preşedintelui Traian Băsescu.

Traian Băsescu şi soţia lui au dansat alături de Mondial, la Festivalul romilor de la Costeşti, în 2009. Lui Traian Băsescu i s-a reproşat la acea vreme că s-a întâlnit cu un interlop, alături de care a urmărit un spectacol.

În acelaşi an, Traian Băsescu şi soţia sa au fost la nunta fiicei lui Bercea.

De asemenea, în februarie 2010, Bercea Mondialu a devenit finul lui Mircea Băsescu. Fratele preşedintelui a botezat-o pe nepoata lui Bercea, într-o biserică de cartier din Constanţa.

Iar anul trecut, în octombrie, interlopul a participat chiar şi la înmormântarea mamei preşedintelui Băsescu.



×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close