Antena 3 CNN Actualitate Bercea Mondial şi fiul său, condamnaţi la 7 ani şi 6 luni de închisoare. Soţia a primit şi ea 3 luni cu suspendare

Bercea Mondial şi fiul său, condamnaţi la 7 ani şi 6 luni de închisoare. Soţia a primit şi ea 3 luni cu suspendare

Bercea Mondial şi fiul său, condamnaţi la 7 ani şi 6 luni de închisoare. Soţia a primit şi ea 3 luni cu suspendare
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    22 Feb 2012   •   13:53

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, acuzat de tentativă de omor calificat, a fost condamnat, miercuri, la şapte ani şi jumătate de închisoare cu executare, de magistraţii Tribunalului Olt, decizia nefiind definitivă.

Totodată, magistraţii de la Tribunalul Olt l-au condamnat pe fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, tot la şapte ani şi şase luni de închisoare, pentru complicitate la tentativă de omor.

Soţia lui Bercea, Fănica Anghel, a fost şi ea condamnată la trei luni de închisoare cu suspendare pentru mărturie mincinoasă.

Bercea Mondial a făcut, de aproape de un an de când se află în arest, mai multe cereri către instanţă pentru a fi eliberat, invocând diverse probleme medicale, inclusiv faptul că are schizofrenie.

 


Sentinţa de astăzi a surprins pe toată lumea. Magistraţii de la Tribunalul Olt l-au pus de 6 ori în libertate, considerând că nu prezintă un pericol public.

Mariana Ştefan, avocatul lui Bercea Mondialu, a declarat că va ataca decizia magistraţilor cu apel. "Vom face apel. Este prima cale de atac, urmează recursul", a spus avocata, miercuri, la Antena 3.

Mariana Ştefan consideră a fi nedreaptă decizia luată, cu atât mai mult cu cât magistratul care a transmis comunicatul este acelaşi care a spus că nu are motive să menţină starea de arest a inculpatului Bercea.




Interlopul Bercea este acuzat că şi-a înjunghiat nepotul de 17 ani, pe aşa-numitul Mercedes. El neagă însă acest lucru. Susţine că fiul lui de 14 ani a lovit cu cuţitul.

Bercea Mondialul este cercetat şi într-un dosar pentru evaziune fiscală, spălare de bani în formă continuată şi înşelăciune săvârşită prin mijloace frauduloase, şi în alte 6 dosare penale.

 









×
Subiecte în articol: Sandu Anghel
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close