Antena 3 CNN Actualitate Bercea Mondialul, din nou la spital. Interlopul va suferi o intervenţie chirurgicală

Bercea Mondialul, din nou la spital. Interlopul va suferi o intervenţie chirurgicală

Bercea Mondialul, din nou la spital. Interlopul va suferi o intervenţie chirurgicală
Sursa foto: 9am.ro
16 Feb 2012   •   12:40

În noaptea de miercuri spre joi, Sandu Anghel zis Bercea Mondialul, încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova, a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă în urma unei crize renale. Medicii spun că cel mai posibil va trebui operat.

Cu toate că acestuia i s-au adminstrat diverse tratamente, starea lui nu s-a ameliorat.

"Astăzi urmează să facă un examen tomografic şi, cel mai probabil, va trebui să îl operăm”, a declarat, joi, medicul Paul Tomescu.
 
Mondialul a mai fost internat şi în urmă cu două săptămâni la acelaşi spital.

Sandu Anghel este încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova, după ce a fost arestat preventiv la data de 20 februarie 2011 şi cercetat pentru tentativă de omor. Acesta şi-ar fi înjughiat nepotul, care în urma incidentului a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova.

Bercea a fost trimis în judecată în aprilie pentru tentativă de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, instigare la mărturie mincinoasă neurmată de executare şi portul cuţitului, fără drept, în locuri şi împrejurări în care s-ar putea primejdui viaţa ori integritatea corporală a persoanelor.

Deasemenea, au mai fost trimişi în judecată fiul lui Bercea Mondialul  pentru complicitate la tentativă de omor calificat şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, şi soţia interlopului, Fănica Anghel, pentru instigare la mărturie mincinoasă neurmată de executare şi încercarea de a determina mărturia mincinoasă.

Bercea Mondialul este cercetat şi într-un dosar pentru evaziune fiscală, spălare de bani în formă continuată şi înşelăciune săvârşită prin mijloace frauduloase, şi în alte 6 dosare penale.

Rude ale interlopului au fost cercetate în ultimii 5 ani, în aproximativ 120 de dosare penale, majoritatea acestora făcute în urma plângerilor făcute între ei, precizează Mediafax.

×
Subiecte în articol: interlop Sandu Anghel spital penitenciar
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close