Antena 3 CNN Actualitate Bilanţul oficial al protestelor de duminică: 59 de răniţi în Capitală. Trei persoane internate, dintre care doi jandarmi

Bilanţul oficial al protestelor de duminică: 59 de răniţi în Capitală. Trei persoane internate, dintre care doi jandarmi

Bilanţul oficial al protestelor de duminică: 59 de răniţi în Capitală. Trei persoane internate, dintre care doi jandarmi
de O.P.    |    M.Z.    |    16 Ian 2012   •   05:44
Update 10.07 - Potrivit serviciului de Ambulanţă, 59 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după mitingul de duminică seară de la Bucureşti. 26 de persoane au ajuns cu ambulanţele la spital. Trei persoane au fost răniţi, dintre care doi jandarmi, au rămas internaţi.

247 de persoane, sancţionate după protestele violente din Capitală

Protestul din Piaţa Universităţii s-a încheiat, duminică noapte, după aproape 12 ore, aproximativ 30 de manifestanţi care mai erau în zona fântâni de la Facultatea de Arhitectură fiind ridicaţi de jandarmi, care i-au încercuit şi i-au dus la dube.

Minunea de pe patul de moarte. Viaţa, aşa cum o ştiam, este pe cale să se schimbe

Cei aproximativ 30 de protestatari rămaşi la Piaţa Universităţii duminică noapte, după ora 24.00 şi după ce majoritatea manifestanţilor au plecat spre Piaţa Unirii, unde au avut loc incendieri şi vandalizări, au fost încercuiţi de un cordon de jandarmi.

PROTESTE VIOLENTE ÎN CENTRUL BUCUREŞTIULUI. Manifestanţii au folosit sticle incediare şi torţe

În urma protestelor de duminică din Capitală au primit îngrijiri medicale 51 de persoane, 19 au fost duse la spital, dintre care patru jandarmi, potrivit informaţiilor de la SMURD şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov. Din totalul victimelor, 16 au fost duse la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti şi la Spitalul Floreasca, iar trei la Spitalul de Oftalmologie, pentru suferinţe provocate de gaze lacrimogene şi alte substanţe.

Pompierii au intervenit pentru stingerea a patru incendii până la ora 23.50. Zonele în care au fost incendii sunt pasajul Unirii, bulevardul Mărăşeşti, magazinul Cocor şi strada Halelor, unde a ars o maşină, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Vasile Daniel.

 

 

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close