Antena 3 CNN Actualitate Bolnav de CANCER este obgligat să îşi cerşească banii care i se cuvin. Patronul la care lucrase dă vina pe Casa de Ajutor Social

Bolnav de CANCER este obgligat să îşi cerşească banii care i se cuvin. Patronul la care lucrase dă vina pe Casa de Ajutor Social

Bolnav de CANCER este obgligat să îşi cerşească banii care i se cuvin. Patronul la care lucrase dă vina pe Casa de Ajutor Social
de O.P.    |    05 Iun 2013   •   06:07

Luptă cu cancerul şi, în acelaşi timp, cu un sistem bolnav, care l-a abandonat şi îl umileşte în fiecare zi. Este vorba despre un tânăr din Buşteni, bolnav de cancer, care a ajuns să îşi cerşească dreptul de a primi banii care i se cuvin, pentru concediul medical.

Patronul la care a lucrat, care ar trebui să-l plătească, ridică însă din umeri şi îşi caută scuze.  Aşa că tânărul trăieşte din pensia de 500 de lei a mamei sale.

Viaţa lui Florin s-a schimbat în urmă cu un an, când a aflat că suferă de cancer testicular. A trecut prin două operaţii şi a făcut şedinţe dure de chimioterapie. Şi, pe lângă lupta cu boala cumplită, are de îndurat şi un sistem care l-a lăsat fără bani şi fără drepturi.

Tânărul a beneficiat, scurtă vreme, de banii pentru concediul medical. 350 de lei pe lună. Din ianuarie însă, nu i-a mai primit nici pe aceştia.

Administratorul vulcanizării la care a lucrat Florin spune că nu-i mai poate da tânărului niciun ban pentru că, la rândul său, nu a primit banii de Casa de Ajutor Social din Bucureşti, care îi datotează deja 7.000 de lei.

Prins între neregulile sistemului, Florin are mâinile legate. Ascultă explicaţiile tuturor celor care l-au abandonat şi trăieşte în continuare ajutat de familie şi prieteni.

×
Subiecte în articol: cancer bolnav de cancer
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close