Antena 3 CNN Actualitate Bucureştean tâlhărit de falşi poliţişti, în propria locuinţă (VIDEO)

Bucureştean tâlhărit de falşi poliţişti, în propria locuinţă (VIDEO)

Bucureştean tâlhărit de falşi poliţişti, în propria locuinţă (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
29 Sep 2010   •   21:00

Aveţi mare grijă cui deschideţi uşa. Nici măcar o legitimaţie de poliţist nu ar trebui să vă determine să lăsaţi garda jos. Un bucureştean a fost jefuit tocmai de nişte indivizi care s-au legitimat drept poliţişti şi care au pretins că trebuie să facă o percheziţie. Atacatorii l-au încuiat în casă şi au plecat cu un kilogram de aur.

Potrivit bucureşteanului,incidentul a avut loc în jurul orei 6 dimineaţa. Pretinşii poliţişti i-au prezentat o legitimaţie şi un mandat de percheziţie. Ca să nu-i spargă uşa, bărbatul a descuiat-o.

Hoţii au început apoi să-i umble prin casă şi să facă poze. L-au pus apoi să scoată tot ce avea de valoare în casă.

După ce au efectuat această presupusă percheziţie au luat din casă un kilogram de aur, două telefoane mobile, ceasuri, dar şi cheile casei şi ale uneia dintre maşini.

Bărbatul şi-a dat seama târziu că a fost păcălit. Hoţii îl încuiaseră deja în casă. Hotărât să pună mâna pe aşa-zişii anchetatori, bărbatul a sărit pe geam de la etajul 1 şi a reuşit să îi împiedice să-i fure una dintre maşini.

I-a urmărit doar până la colţul blocului. A reuşit să sune la poliţie şi mai mulţi poliţişti, adevăraţi de această dată, au ajuns la faţa locului. Anchetatorii caută acum trei bărbaţi cu vârste de până în 40 de ani.



Observator

×
Subiecte în articol: politisti fals perchezitie jefuit
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close