Antena 3 CNN Actualitate Bucureşti. Jandarmul care a dispărut cu arma din dotare a fost prins

Bucureşti. Jandarmul care a dispărut cu arma din dotare a fost prins

Bucureşti. Jandarmul care a dispărut cu arma din dotare a fost prins
Sursa foto: Foto: Intact Images
17 Feb 2011   •   14:00
UPDATE: Jandarmul dispărut, joi dimineaţă, de la o unitate militară din Bucureşti, a fost prins. Bărbatul a fost găsit în apropierea unităţii militare şi va fi prezentat Tribunalului Militar Bucureşti.


Un subofiţer de la sediul Jandarmeriei Bucureşti a dispărut, joi dimineaţă, din unitate cu arma din dotare. Jadarmul are 43 de ani, este angajat din 2006 şi are toate testele psihologice făcute. El a intrat în tură la ora 07:00 şi a părăsit unitatea în jurul orei 08:00, potrivit Mediafax.

Bărbatul a fost căutat de jandarmi şi ofiţeri ai Poliţiei Capitalei, cazul fiind instrumentat de Parchetul Tribunalului Militar.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Marius Teodorescu, a declarat ca subofiţerul luase în ultimii ani calificativul "foarte bine" pentru activitatea sa şi fusese testat psihologic în august 2010, trecând cu bine verificarea.

Potrivit sursei citate, bărbatul ar avea probleme financiare, din cauza mai multor credite bancare, precum şi restanţe la plata întreţinerii.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Florin Hulea, a declarat că subofiţerul nu este considerat dezertor, fapta încadrându-se în prevederile articolului 333 din Codul Penal, respectiv încălcarea de consemn.

×
Subiecte în articol: jandarm
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close