Antena 3 CNN Actualitate Cabral: Ne-au nenorocit prietenii la Colectiv! Dacă salvez aparatul… îl salvez şi pe el

Cabral: Ne-au nenorocit prietenii la Colectiv! Dacă salvez aparatul… îl salvez şi pe el

Cabral: Ne-au nenorocit prietenii la Colectiv! Dacă salvez aparatul… îl salvez şi pe el
Sursa foto: Foto:facebook.com/cabralibacka/
04 Noi 2015   •   01:07
"Aşa arată aparatul prietenului meu, Alex. O epavă din plastic ars şi topit. Ne-au nenorocit prietenii la Colectiv", este mesajul postat de Cabral pe Facebook, în această seară, căruia i-a alăturat o fotografie cu aparatul foto al unui supravieţuitor al tragediei de la Colectiv şi un link către relatarea de pe blogul personal.

Alex Chelba. Prietenul lui.

"E solid prietenul meu. Şi destul de înalt. Şi râdem mult. Cu toate că nu ştie de glumă, râdem mult. Alex Chelba îl cheamă. Și e un capsoman și-un fixist. Are 33 de ani și e un băiat serios. Uneori chiar enervant de serios. Muncește de rupe. Aleargă cu aparatul ăla al lui, cară multe kile de obiective, fuge dintr-un loc într-altul… ba fotografie, ba video. Nu știe să zică nu. Cu toate că nu-i tace gura aia bogată… nu știe să refuze. Sare să ajute, să sprijine, să rezolve. E un băiat extraordinar. Și plâng ca un idiot pentru că nu-mi aduc aminte să-i fi spus vreodată cât de mișto cred că este. Am despăturit un cearşaf curat și i-am pus aparatul pe el", dezvăluie Cabral, pe blogul lui.

"Dacă salvez aparatul… îl salvez şi pe el. Dacă repar aparatul nu-mi moare prietenul. Un om extraordinar, un fotograf bun, un om incredibil de muncitor. Și de corect", a mai scris Cabral.


 
Așa arată aparatul prietenului meu, Alex. O epavă din plastic ars și topit.Ne-au nenorocit prietenii la Colectiv.http://www.cabral.ro/de-sufletel/prietenul-meu-alex

Posted by Cabral on 3 Noiembrie 2015

×
Subiecte în articol: cabral aparat foto Club Colectiv
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close